25 januari 2016

Gremio voetbalshirts 2016

De nieuwe voetbalshirts van Gremio voor 2016 zijn vandaag officieel gelanceerd door Umbro en de Braziliaanse club. In het vandaag gepresenteerde thuisshirt en uitshirt speelt de Club de Brasileirao Serie A wedstrijden het komende jaar. De nieuwe shirts werden op een unieke manier gepresenteerd. In een oefenduel tegen de Uruguyaanse club Danubio speelde Gremio in de eerste helft in het thuisshirt en in de tweede helft in het nieuwe uitshirt. Uiteraard bespreken we het design van beide voetbalshirts.

Gremio thuisshirt 2016

Het nieuwe Gremio thuisshirt voor 2016 wordt zoals altijd gekenmerkt door de zwarte en licht blauwe banen over het shirt. Deze worden geflankeerd door dunnere witte banen. In de zwarte banen is een watermerk van de club verwerkt. Verder bevat het shirt een rechte hals met daaronder een klein wit v-design. De hals heeft zowel licht blauwe als witte tinten. De rechter borst is uitgerust met het logo van Umbro en de andere borst bevat het logo van Gremio. Boven het logo van Gremio staan drie sterren. Twee van deze sterren verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1983 en 1995 en de andere ster verwijst naar het gewonnen WK voor clubteams in 1983. De mouwen van het shirt bevatten ook licht blauwe, zwarte en witte strepen en worden afgesloten met een witte bies. Hoofdsponsor Banrisul staat op het midden van het thuisshirt. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een zwart short met een licht blauwe strip aan de zijkanten. De kousen van het tenue zijn overwegend wit met op het midden een licht blauwe en zwarte baan en aan de bovenkant een licht blauwe band.

Gremio uitshirt 2016

Het nieuwe Gremio uitshirt is overwegend wit en bevat de zwarte en licht blauwe accenten uit de clubkleuren in de vorm van vier horizontale banen over het midden van het shirt. Verder bevatten de v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen licht blauwe details. De logo's van kledingsponsor Umbro, Gremio en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten een licht blauwe baan. De kousen zijn overwegend licht blauw met aan de bovenkant een zwarte band. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Gremio voor 2016, waarin sterren als Giuliano, Maxi Rodriguez en Dos Santos spelen komend seizoen.

Gremio voetbalshirt kopen

De nieuwe Gremio voetbalshirts voor 2016 kan je vanaf maart kopen in de online shop van Subside Sports, evenals andere clubs van Braziliaanse clubs. Wil je liever een vintage shirts van Gremio kopen? Check deze bij Sportus.nl!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Gremio -voetbalshirts -2016
Gremio -thuis -shirt -2016

Gremio -uit -shirt -2016