Gremio 3e voetbalshirt 2019-2020

Gremio en Umbro hebben vandaag een nieuw 3e shirt voor 2019-2020 gelanceerd. Dit nieuwe tenue draagt de Braziliaanse club in de Braziliaanse competitie en beker dit seizoen. Het tenue is bovendien onderdeel van een speciale heritage collectie van Umbro. Het Engelse sportmerk, dat ook kledingsponsor is van Gremio, bestaat dit jaar 95 jaar. Voor verschillende Braziliaanse clubs lanceert het Engelse sportmerk speciale heritage tenues. Het nieuwe alternatieve uittenue van Gremio is een hommage aan het 116 jarig bestaan van de club dit jaar. De club werd namelijk op 15 september 2003 opgericht.

Het blauwe Gremio uitshirt: een ode aan 95 jaar Umbro

Het nieuwe 3e tenue van Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense is overwegend blauw en bevat een design van diamanten over het tenue. Deze diamanten zijn een verwijzing naar het logo van Umbro. De diamanten zijn bovendien uitgerust met dunne verticale strepen. Daarnaast is het Gremio tenue uitgerust met een blauwe taping over de mouwen. Het voetbalshirt bevat verder een ronde hals met design. De onderkant van het tenue is uitgerust met een speciale tag. Deze tag bevat de evolutie van het Umbro logo de afgelopen 95 jaar en in de tag staat dan ook de tekst: 2019 – 95 ANOS. Op de borst staan de logo's van de club en Umbro. Boven het embleem van de club uit Porto Alegre staan drie sterren. Één van de sterren verwijst naar het winnen van de wereldbeker en de andere sterren verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1983, 1995 en 2017. Banrisul staat op het midden en de achterkant van het tenue. De achterkant van het voetbalshirt bevat ook een speciaal Umbro logo als verwijzing naar het 95 jarig bestaan van het merk. De logo's van Laghetto Hotéis en Unimed versieren ook de achterkant van de derde tenues van Gremio. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Soares, Luan, Pedro Geromel, André Balada en nog meer sterspelers.

Gremio voetbalshirt kopen

Dit nieuwe Gremio derde tenue kun je vanaf medio oktober bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 90,- en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier vind je ook goedkope t-shirts en hoodies om de club mee aan te moedigen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel je Gremio voetbalshirt in deze SHOP! 

Gremio 3e voetbalshirt 2019-2020