14 mei 2020

Gremio voetbalshirts 2020-2021

Gremio heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe Gremio voetbalshirts 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Porto Alegre de Campeonato Brasileirao Serie A en Copa Libertadores wedstrijden in 2019-2020. De club van trainer Renato Portaluppi eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats en plaatse zicht daardoor voor de Copa Libertadores. Ook dit seizoen is Umbro weer de kledingsponsor van de ‘’ Tricolor dos Pampas.’’ Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2015.

Gremio thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Gremio thuisshirt 2020-2021 heeft het iconische design. Het tenue wordt gekenmerkt door de verticale zwart en lichtblauwe banen, welke ook dit seizoen weer geflankeerd worden door dunnere, witte banen. De lichtblauwe banen zijn dit seizoen uitgerust met een all-over print van flitsende, dunne, diagonale strepen, waarbij het Umbro logo het uitgangspunt vormt. Dit logo staat op de rechterborst en het logo van de Gremio prijkt op de linkerborst, inclusief de drie sterren. De drie sterren verwijzen naar de gewonnen prijzen van Gremio. De gouden ster verwijst naar de gewonnen wereldbeker in 1983, de zilveren sterren naar het drie keer winnen van de Copa Libertadores (1983, 1995 en 2017) en de bronzen sterren naar de Braziliaanse kampioenschappen (1981 en 1996). Daarnaast is het Gremio tenue dit seizoen uitgerust met een y-hals in het wit/licht blauw. Wit is ook de kleur van de  bies aan de onderkant van de mouwen. Op het midden van het voetbalshirt van Gremio staat het logo van hoofdsponsor Banrisul. Aan de onderkant van het tenue is nog een speciaal label verwerkt. Hier prijkt het Umbro logo met de tekst: “Grêmio - É Puro Sentimento.”  Het thuistenue van Gremio wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwart/lichtblauwe kousen.

Gremio uitshirt 2020-2021

Het Gremio uitshirt 2020-2021 bevat dit jaar ook verticale banen in het wit/zilver. De zilveren banen bevatten dezelfde all-over print als op het thuisshirt en deze brede banen worden geflankeerd door dunnere, lichtblauwe en zwarte strepen. Het uitshirt bevat een lichtblauwe v-hals en alle sponsorlogo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor het clublogo. Het uitshirt bevat bovendien dezelfde details als het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met details in de clubkleuren. Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Gremio voetbalshirts, die vanaf deze zomer gedragen worden door spelers als Everton, Diego Souza, Pepe, Thiago Neves en nog meer sterspelers.

Gremio voetbalshirt bestellen

De nieuwe Gremio voetbalshirt van Umbro kun je vanaf juni/juli bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95. Check in de onderstaande winkel ook goedkopere Gremio voetbalshirts of t-shirts. Directe levering!

Bestel je Gremio voetbalshirt altijd in deze winkel! 

Gremio thuisshirt 2020-2021

Gremio uitshirt 2020-2021