18 september 2018

Gremio 3e shirt 2018-2019

Gremio heeft weer een nieuw voetbalshirt aan haar collectie voor 2018-2019 toegevoegd. Vandaag werd namelijk het nieuwe 3e shirt van de club gepresenteerd. Dit betreft bovendien het shirt ter ere van het 115 jarig bestaan van de club. De club uit Porto Alegre werd namelijk op 15 september 1903 opgericht. In dit nieuwe uitshirt speelt Gremio de uitwedstrijden in de Braziliaanse competitie, de beker en de Copa Libertadores gedurende 2018-2019. Check hieronder alle details van het nieuwe 3e tenue van Gremio.

Het Gremio voetbalshirt - een ode aan het 115 jarig bestaan

Het Gremio 3e shirt voor 2018-2019 is overwegend zwart en bevat een design van dunne pinstripes. Daarnaast komen de clubkleuren van de Braziliaanse club terug in het shirt. De achterkant van de v-hals is een combinatie van wit en licht blauw en deze kleuren zijn ook weer te vinden in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het verhaal van het ontstaan van de clubkleuren van Gremio is bekend. Deze zijn namelijk geïnspireerd door de kleuren van Exeter City. Tijdens één van de eerste wedstrijden van Gremio droegen de spelers een zwarte cap met een blauw/bruin gestreept voetbalshirt en een stropdas in het wit. Deze kleuren zijn verwerkt in het nieuwe 3e tenue van de club. De v-hals van het shirt bevat nog een speciaal detail. Hierin zijn een aantal Umbro logo’s verwerkt. Ook bevat het voetbalshirt verschillende verwijzingen naar het 115 jarig bestaan van de club. Zowel de binnenkant van de hals als de achterkant van de nek van het Gremio voetbalshirt bevatten een verwijzing naar de verjaardag van Gremio. Ook de onderkant van het 3e shirt bevat een tag, waarin een verwijzing staat naar het 115 jarig bestaan. Op de borst staan de logo’s van de club en Umbro. Sponsor Banrisul staat op het midden van het tenue. De achterkant van het tenue bevat de logo’s van verschillende subsponsoren en het tenue wordt compleet gemaakt door donkere voetbalbroekje en donkere kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Maicon, Soares, Luan, Dos Santos, Geromel, Kannemann en andere sterspelers. Ook het thuisshirt is een ode aan de verjaardag van de club. 

Gremio voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Gremio voetbalshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio september/oktober bestellen in de onderstaande webwinkel! De prijs van het shirt is ongeveer € 85,- en dit tenue kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd.

Bestel het nieuwe Gremio tenue altijd in deze SHOP!