Grêmio voetbalshirts 2022-2023

De Braziliaanse voetbalclub Gremio heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro de nieuwe Gremio voetbalshirts 2022-2023 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt Grêmio de Campeonato Brasileiro Série B en bekerwedstrijden in 2022-2023. De club uit Porto Alegre eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plek in de Braziliaanse competitie en degradeerde daardoor voor de derde keer in de geschiedenis naar het tweede niveau. Umbro is sinds 2015 de kledingsponsor van Gremio en ook dit seizoen is het Engelse sportmerk verantwoordelijk voor het design en de productie van de Grêmio voetbalshirts.

Grêmio thuisshirt 2022-2023

De Grêmio voetbalshirts 2022-2023 zijn een eerbetoon aan het 50 jarig bestaan van Porto Alegre. De stad is de hoofdstad van de Braziliaanse staat Rio Grande Do Sul. Het Grêmio thuisshirt bevat dit jaar opnieuw de iconische lichtblauwe en zwarte verticale banen. Tussen deze banen bevinden zich dunnere witte banen. Ook de V-hals van het voetbalshirt is wit en op de mouwen komen alle clubkleuren van Grêmio ook terug. De binennkant van de hals bevat een label met daarin de bijnaam van de club: ''Club de Todos'' (de club van iedereen). Deze tekst is op het label ook in braille verwerkt. De onderkant van het voetbalshirt bevat een label met daarin het getal 250 en een print van de gemeentelijk kaart van de gemeentelijke kaart van de Casal Açoriano, het symbool van de oprichting van Porto Alegre. Op dit label staan ook de jaartallen 1772 en 2022. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten dunne diagonale lijnen. Op de linkerborst prijkt de badge van de club, inclusief drie sterren. De gouden ster verwijst naar het winnen van het WK voor clubteams/Intercontinental Cup in 1983, de zilveren sterren verwijzen naar de verschillende cups die de club in Zuid-Amerika gewonnen heeft (Drie keer de Copa Libertadores en twee keer de Copa Sudamericana). De gouden ster verwijst naar de kampioenschappen van de club. Op de andere borst en de achterzijde van het voetbalshirt prijkt het Umbro logo en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor Banrisul. Het Grêmio thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met lichtblauwe en witte accenten. De kousen zijn overwegend wit met zwarte en lichtblauwe details.

Grêmio uitshirt 2022-2023

Het Grêmio uitshirt 2022-2023 is vrijwel volledig wit en bevat aan de zijkanten een gradiënt baan in het zwart en lichtblauw. Ook de achterkant van de V-hals is lichtblauw. Verder bevat het uittenue dezelfde logo's en details als het thuisshirt. Deze staan ook op dezelfde plek als op het thuistenue. Het Grêmio uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met zowel zwarte als lichtblauwe accenten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Grêmio voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ferreira, Souza, Villasanti, Edílson, Campaz, Lucas Silva, Geromel en andere spelers.

Grêmio voetbalshirt bestellen

De nieuwe Umbro Gremio voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf medio mei/juni bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check in de onderstaande winkel ook goedkopere Gremio voetbalshirts of t-shirts. Directe levering!

Bestel je Gremio voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of een retro voetbalshirt in deze SHOP!

Gremio thuisshirt 2022-2023

Gremio thuisshirt 2022-2023

Gremio uitshirt 2022-2023

Gremio uitshirt 2022-2023