1 oktober 2017

Gremio 3e shirt 2017-2018

Gremio heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro een nieuw alternatief uitshirt gepresenteerd onder het motto ''Um Novo Manto Imortal E Copeiro.'' In dit nieuwe tenue speelt de club uit Brazilië een aantal van haar uitwedstrijden in de Brasileirao Serie A gedurende 2017 en 2018. Umbro is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het voetbalshirt en tenue van Gremio. Het sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de club uit Porto Alegre en beide partijen hebben een langdurige overeenkomst. Check hieronder de details van het nieuwe 3e shirt van de ''Tricolor.''

Het nieuwe Gremio 3e shirt wordt gekenmerkt door de navy blauwe verticale banen over het voetbalshirt. De mouwen zijn bijna geheel donker blauw en bevatten een licht blauwe bies. Verder bevat het shirt een ronde hals met een kleine opstaande kraag. De licht blauwe accenten komen ook terug in een band aan de onderkant van het shirt. De rechter borst en de achterkant van het tenue zijn uitgerust met het logo van Umbro en de linker borst bevat het logo van de club van trainer Renato Gaucho JR. Boven dit logo prijken twee gouden en een zilveren ster. De gouden sterren verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1983 en 1995 en de zilveren ster verwijst naar het winnen van de wereldbeker in 1983. Sponsor Banrisul versiert het midden van het tenue. Het nieuwe alternatieve uittenue van Gremio wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje en kousen met licht blauwe accenten. Check ook de andere Gremio voetbalshirts voor 2017-2018. 

Dit nieuwe Gremio shirt kan je vooralsnog alleen kopen in de online shop van de club. Wil je andere producten van de Braziliaanse club kopen? Check het dan in deze online winkel of deze SHOP!