Gremio voetbalshirts 2019-2020

Umbro en Gremio hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In deze nieuwe tenue speelt de Braziliaanse club de wedstrijden in de Brasileirao Serie A en de beker gedurende 2019-2020. De club van trainer Renato Gaúcho eindigde afgelopen seizoen op een vierde plaats in de competitie en speelt daarom ook dit seizoen weer in de Copa Libertadores, de Champions League van Zuid Amerika. Umbro is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club. Beide partijen hebben sinds 2015 een overeenkomt.

Gremio thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Gremio thuisshirt voor 2019-2020 heeft het iconische design. Het shirt wordt gekenmerkt door de brede zwarte en licht blauwe banen, welke geflankeerd worden door dunnere witte banen. De schouders en mouwen van het tenue bevatten een zwarte taping met subtiele gouden lijn en de bies aan de onderkant van de mouwen is wit. Ook het logo van Umbro op de rechterborst en een speciaal label aan de onderkant van het tenue zijn goud. In het label is een tekst verwerkt: ''Gremio O Clube de Todos.'' De zwarte banen aan de rechterkant van het tenue bevatten ook nog de naam van de club. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke polokraag en staat het embleem van hoofdsponsor Banrisul op het midden van de shirts. Op de linkerborst prijkt het logo van de club. De twee gouden sterren boven dit logo verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1983, 1995 en 2017 en de zilveren ster naar het winnen van het WK voor clubteams in 1983. De achterkant van het tenue bevat naast het logo van Banrisul ook nog de logo's van Laghetto en Unimed. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en witte kousen.

Gremio uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Gremio uitshirt voor 2019-2020 is wit met een lichtblauwe band aan de zijkanten van het tenue. Ook deze band bevat de naam van de club in diagonale lijnen. Verder is het uittenue aan de bovenkant uitgerust met een all-over print van de dubbele diamant, geïnspireerd door het logo van Umbro. De logo's van Umbro en de club staan in het lichtblauw op de uitshirts van Gremio en daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals. Het uitshirt bevat ook een speciaal Gremio logo aan de onderkant van het tenue. Het uittenue heeft een wit broekje en witte kousen. Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe voetbalshirts van Gremio, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Soares, Luan, Tardelli, Pedro, Kannemann, Vizeu en nog meer spelers.

Gremio voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Gremio kun je pas vanaf medio mei kopen in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 90,- en het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Hier vind je ook goedkope t-shirts en hoodies om de club mee aan te moedigen. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel je Gremio voetbalshirt in deze SHOP!