10 maart 2017

Gremio voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van Gremio voor 2017-2018 zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de Braziliaanse club. In deze shirts speelt de club uit Porto Alegre de Brasileiro Serie A wedstrijden gedurende 2017 en 2018. Gremio en de van origine Engelse kledingsponsor presenteerden tegelijkertijd een nieuw thuisshirt en uitshirt onder de campagne: ''GREMIO. Estemanto tem alma.'' Check hieronder de details.

Gremio thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Gremio thuisshirt voor 2017-2018 wordt zoals altijd gekenmerkt door de licht blauwe en zwarte verticale banen over het shirt. Deze worden geflankeerd door dunnere witte strepen. Verder bevat het shirt een ronde hals in het wit met kleine opstaande kraag. De mouwen zijn overwegend licht blauw en bevatten een witte bies. Op de rechter borst prijkt het logo van Umbro. Het merk verzorgt sinds 2015 de tenues en trainingskleding van de club die het in de finale van de wereldbeker voor clubteams in 1995 tegen Ajax opnam en na strafschoppen verloor. De dubbele diamant komt ook terug aan de achterkant van het shirt. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en boven die logo prijken twee gouden sterren en één zilveren ster. De twee zilveren sterren verwijzen naar het winnen van de Copa Libertadores in 1983 en 1995 en de gouden ster verwijst naar het winnen van de wereldbeker in 1983. Het nieuwe Gremio tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en kousen in dezelfde kleuren als het shirt.

Gremio uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Gremio uitshirt voor 2017-2018 heeft een iets simpeler design. Dit shirt is geheel licht blauw en bevat zwarte accenten in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de ronde hals. De logo's van de club, Umbro en shirtsponsor Banrisul staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwart/licht blauwe kousen.

In deze nieuwe shirts spelen vanaf nu spelers als Luan, Bolanos, Dos Santos en Geromel. Vooralsnog zijn de voetbalshirts van Gremio alleen te koop in de online shop van de club. Wil je een retro shirt van de club kopen? Check dit shirt in deze shop. Check andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs in deze online SHOP!