18 oktober 2016

Gremio lanceert samen met Umbro Pink October voetbalshirt

Gremio vraagt aandacht voor de strijd tegen borstkanker. Dit doen de Brazilianen met het lanceren van het Pink October voetbalshirt. Hiermee volgt het Braziliaanse Gremio clubs uit Mexico. Zij lanceerden eerder al een soortgelijk voetbalshirt. Een deel van de opbrengst uit de verkoop dit voetbalshirt gaat naar Instituto da MAMA do Rio Grande do su. Het design van het voetbalshirt toont overeenkomsten met het onlangs gelanceerde Gremio 3e shirt.

Gremio fans opgelet! Het Gremio Pink October voetbalshirt is alleen verkrijgbaar in de fanshop van Gremio. Daarnaast kan dit voetbalshirt enkel in damesmaten aangeschaft worden. Overige Gremio voetbalshirt scoor je in de online shop van Subside Sports.

Design Gremio Pink October voetbalshirt

Het design van het nieuwe Gremio voetbalshirt bestaat uit 3 kleuren. Het shirt bestaat uit de kleuren 'baby blauw', roze en zwart. De body van het voetbalshirt van 'Tricolor' is aan de onderkant zwart. De bovenkant van de body is echter 'roze' van kleur. Bovendien wordt de body versierd met 4 verticale 'baby blauwe' strepen. Ook de diepe v-hals en de bies aan de uiteinden van deze mouwen bevatten deze kleur. De achterkant van deze hals bevat de zwarte belettering Umbro. Het logo van de Braziliaanse topclub komt terug op de linker borst, terwijl de rechter borst wordt versierd met het logo van kledingsponsor Umbro.

Check hieronder foto's van dit opvallende dames voetbalshirt en vergeet niet jouw mening met ons te delen! Ben je benieuwd naar het onlangs gelanceerde Gremio 3e shirt? Dat check je hier!

Gremio Pink October Voetbalshirt