18 januari 2018

Goedkoop Polen voetbalshirt en t-shirt

Na twaalf jaar afwezigheid op een wereldkampioenschap doet het nationale elftal van Polen in 2018 weer mee aan het WK in Rusland. Het Poolse voetbalelftal neemt het in poule H op tegen Senegal, Colombia en Japan. De spelers kunnen hun borst dus nat maken! Hierbij kan de selectie van Polen een steuntje in de rug gebruiken van haar supporters. Tijdens de wedstrijden van het elftal moet het stadion wit/rood gekleurd zijn! Of dit nu in een voetbalshirt, retro shirt of t-shirt is, dat maakt niet uit! In dit blog bespreken we de goedkope Polen shirts om het nationale elftal mee aan te moedigen. Dan hebben we het niet over de Nike shirts, die het land tijdens het WK draagt. Deze hebben al snel een prijs van € 85,- voor volwassenen en € 70,- kinderen. Wil je het voetbalbroekje of de kousen hier nog bij, dan moet je nog dieper in de buidel tasten! Wij bespreken hier de alternatieven, die soms al wel meer dan 60% goedkoper zijn!

Goedkoop Polen retro shirt en trainingsjack

Een eerste alternatief voor de voetbalshirts zijn de retro shirts van het Nederlandse sportfashion of vintage merk COPA Football. Deze retro voetbalshirts zijn geïnspireerd door de shirts waarin het Poolse nationale elftal speelde tijdens de jaren '70. De jaren '70 waren voor Polen namelijk gloriejaren. Tijdens het WK van 1974 eindigde het land op een verdienstelijke derde plek. In de tweede groepsfase van het toernooi eindigde het land op een tweede plaats achter de later winnaar West Duitsland. De tweede groepsfase was in 1974 de laatste ronde voor de finale. Polen mocht het in de troostfinale opnemen tegen Brazilië. Deze wedstrijd in het Olympiastadion in München werd door Polen met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Lato. Andere sterren van dit elftal waren Deyna, Szarmach en Gorgon. Ook in 1978 deed het land het niet onverdienstelijk. Het Poolse nationale elftal eindigde in de eerste groepsfase van het WK in Argentinië op een eerste plaats in groep met West Duitsland, Tunesië en Mexico. In de tweede groepsfase werd een derde plek behaald. Het retro shirt van de jaren '70 heeft een clean design. Het shirt is namelijk wit met een brede, vintage v-hals. Op het midden van de borst staat een vintage logo van de Poolse voetbalbond. COPA Football heeft niet alleen het legendarische thuisshirt van de jaren '70 opnieuw gelanceerd. Ook het trainingsjack is onderdeel van de unieke retro collectie van het merk. Dit jack is ook geheel wit en bevat op de linker borst een vintage badge met de kenmerkende adelaar en de tekst POLSKA! Het shirt heeft een prijs van € 49,95 en het jack heeft een prijs van € 74,95. Beide items kan je laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Check zowel het shirt als het jack exclusief in deze online winkel!

Goedkoop Polen t-shirt

Wil je een nog goedkoper Polen shirt? Check dan de team t-shirts van het merk Retake. Deze team t-shirts zijn geïnspireerd door de voetbalshirts van het nationale elftal. Waar de COPA Football retro shirts van een wat dikker katoen zijn gemaakt, bestaan de t-shirts van Retake uit een wat dunner katoen. Perfect om in de zomer te dragen dus! Het concept van Retake is vrij duidelijk. De t-shirts hebben namelijk dezelfde kleur als de voetbalshirts van het land en op de linker borst van deze goedkope t-shirts prijkt een vintage embleem van de Polski Związek Piłki Nożnej. Het midden van de shirts is uitgerust met de naam van het land in het rood: POLSKA. Deze t-shirts zijn ook beschikbaar in een versie met de namen van verschillende sterspelers. Wil je dit? Dan zijn de shirts wel iets duurder. De shirts zonder een bedrukking van de sterren hebben een prijs van slechts € 24,95 en met de bedrukking van spelers als Lewandowski, Milik, Krychowiak en Piszczek hebben de shirts een prijs van € 29,95. Deze t-shirts kan je evenals de officiële voetbalshirts van Polen exclusief in deze winkel bestellen!