2 januari 2018

Goedkoop België voetbalshirt en t-shirt

Het WK van 2018 is aan! Dat betekent dat we massaal achter ons favoriete nationale elftal gaan staan. Bij een wereldkampioenschap hoort in ieder geval het aanmoedigen in het voetbalshirt of t-shirt van je land. Laten die voetbalshirts nu net steeds duurder worden. Een voetbalshirt voor volwassenen heeft tegenwoordig al een prijs van tussen de € 80,- en € 90,- voor volwassenen en voor kinderen een prijs van ongeveer € 70,-. Dan is deze nog geen eens bedrukt met een naam en nummer of heb je het bijbehorende voetbalbroekje of de voetbalkousen. We zijn op zoek gegaan naar andere alternatieven. Dit keer zijn we op zoek gegaan naar goedkope alternatieven voor het voetbalshirt van België. We kunnen nu al vertellen dat je Rode Duivels shirts heel wat voordeliger kan scoren dan de officiële adidas voetbalshirts. Hieronder bieden we twee perfecte alternatieven.

Goedkoop Rode Duivels retro shirt en t-shirt

officiële België adidas shirt zijn de retro shirts van het land. Met name voor de 30 plussers onder ons (zonder te discrimineren ;)) zijn dit perfecte shirts. COPA Football heeft een aantal shirts uit de jaren '60 en '70 opnieuw gelanceerd. Deze shirts zijn geïnspireerd door legendarische shirts, die de Rode Duivels droegen in deze periode. Tijdens de jaren '60 waren de Rode Duivels op geen enkel WK of EK aanwezig. Toch is het shirt van de jaren '60 een legendarisch shirt. Het shirt van de jaren '60 heeft namelijk een klassiek design en herbergt alle kleuren van de vlag van het land. Het shirt is rood en bevat een rechte hals met daaronder een vintage v-design. Bovendien bevat het shirt een gevouwen kraag in alle kleuren van de Belgische vlag: zwart/geel/rood. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De linker borst bevat een vintage badge van de KBVB, welke natuurlijk wordt gekenmerkt door de Belgische leeuw. De begin jaren '70 waren voor België wat vruchtbaarder. Het land plaatste zich namelijk voor het WK van 1970 in Mexico en werd op het EK van 1972 derde. COPA Football heeft het uitshirt van dit jaar uitgebracht. Dit betreft het witte shirt met een v-hals in de kleuren van de Belgische vlag. Deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Zelfs het zwarte retro shirt is onderdeel van de COPA Football retro collectie. Deze shirts hebben een prijs van ''slechts'' € 50,-. COPA Football heeft ook nog goedkopere België t-shirts met een prijs van € 35,-. Check deze goedkope België COPA Football shirts exclusief in deze winkel!

 

 

Goedkope België team t-shirts

Ook het merk Retake heeft goedkope België shirts in haar assortiment. Ook dit merk heeft een geheel eigen filosofie. De t-shirts zijn namelijk geïnspireerd door de voetbalshirts van het nationale voetbalelftal. Retake heeft dan ook t-shirts, welke in stijl zijn van de kleuren van het voetbalshirt. Deze t-shirts worden ''team t-shirts'' genoemd. De Rode Duivels team t-shirts zijn natuurlijk geheel rood en bevatten een ronde hals. Op het midden van deze t-shirts prijkt de naam van het land (BELGIUM), omringd door strepen in de andere twee kleuren van de Belgische vlag (zwart en geel). Ook op dit shirt staat op de linker borst een afbeelding van een retro badge van de KBVB. Uniek aan deze collectie is dat de t-shirts ook in een versie zijn gelanceerd met de namen en nummer van de spelers. Op deze t-shirts staan op de achterkant de namen van spelers als De Bruyne, Lukaku, Hazard, Courtois, Vertonghen, Fellaini en andere sterspelers. Deze t-shirts zonder de namen van de spelers hebben een prijs van slechts € 27,- en met de namen en nummers van de selectie hebben de t-shirts een prijs van € 32,-. Deze shirts koop je exclusief in deze winkel!

Genoeg alternatieven dus om de Rode Duivels in een goedkoop shirt aan te moedigen? Wil je toch het shirt bestellen, waarin ze tijdens het WK van 2018 spelen, check het hier!