13 september 2017

Galatasaray 3e shirt 2017-2018

Galatasaray heeft als negende en laatste club het nieuwe 3e shirt voor 2017-2018 gelanceerd in samenwerking met Nike. Deze week presenteerde Nike namelijk de alternatieve uitshirts van clubs als Barcelona, Paris Saint Germain, Chelsea, Manchester City, Tottenham Hotspur, Inter Milan, AS Roma en Atletico Madrid. De 3e shirts van deze teams hebben als thema ''DAZZLE CAMO.'' Dit betekent dat alle shirts een all-over camo print bevatten, zo ook het nieuwe shirt van de Turkse club. In dit shirt speelt Galatasaray een aantal uitwedstrijden in de Turkse competitie en de beker. De club heeft zich namelijk niet weten te plaatsen voor de groepsfase van de Europa League. Check hieronder de details.

Paars Galatasaray camouflage 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Galatasaray 3e shirt heeft evenals de bovengenoemde clubs een all-over camouflage print. Deze camo print is twee tinten paars en bevindt zich zowel op de voorkant als de achterkant van het tenue. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met roze accenten. Deze roze accenten komen terug in de strip over de schouders en mouwen. Op het midden van de mouwen wordt deze strip onderbroken om plaats te maken voor de verschillende badges die de club in de Turkse competitie en beker draagt. Ook de zijkanten van het paarse shirt bevatten een strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. Een speciaal detail bevindt zich ook op de achterkant van het tenue. Aan de onderkant zijn namelijk middels een watermerk de initialen van de club verwerkt: GS. De roze accenten komen overigens ook terug in de swoosh van Nike op de linker borst en het logo van shirtsponsor NEF op het midden van het voetbalshirt. Nike verzorgt sinds 2011 de tenues van ''Gala'' en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot 2028. De linker borst bevat het logo van de Turkse club van trainer Tudor. De bovenkant van de achterkant van het shirt is tevens uitgerust met het embleem van subsponsor GARENTA.

Het nieuwe, paarse uittenue van Galatasaray wordt compleet gemaakt door een paars broekje met all-over camouflage print. De zijkanten van het voetbalbroekje bevatten ook weer een strip en de bovenkant van het short is uitgerust met een elastische tailleband. Met deze band kan de pasvorm aangepast worden. Verder staan de logo's van de club en Nike op het broekje. De kousen zijn paars en bevatten in het roze de swoosh van Nike en de initialen van de club.

Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe tenues van Galatasaray uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Eerder presenteerden de club en Nike al het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Galatasaray voetbalshirt kopen

Het nieuwe alternatieve uitshirt van Galatasaray met all-over camouflage print kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 79,95 en voor kinderen € 69,95. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Galatasaray shirt in deze SHOP

of deze winkel!