13 juli 2017

Galatasaray uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Galatasaray uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Turkse club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt speelt Galatasaray de uitwedstrijden in de Turkse Liga en in Europa gedurende dit seizoen. Galatasaray eindigde afgelopen seizoen als vierde in de Turkse Super Lig en speelt daarom komend seizoen in de Europa League. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het tenue van de club. GALA en Nike zijn sinds 2011 aan elkaar verbonden en hebben in ieder geval nog een contract tot 2028. Het nieuwe uitshirt heeft de gebruikelijke kleur met een aantal flitsende details. Check hieronder alle informatie van het voetbalshirt, waarin de club van trainer Igor Tudor de uitwedstrijden speelt.

Wit Galatasaray uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Galatasaray heeft dit seizoen weer de traditionele kleur als hoofdkleur. Dit betekent dat het nieuwe shirt van Galatsaray overwegend wit is. Verder bevat het shirt oranje accenten, welke terug komen in de flitsende strepen op de mouwen. Verder is het nieuwe voetbalshirt uitgerust met een ronde hals of crew neck. De achterkant van de hals is uitgerust met een rode strip en deze strip komt ook weer terug aan de zijkanten van het shirt. Hiermee is het uitshirt geheel in stijl van de clubkleuren van Gala. De strip aan de zijkanten van het shirt zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De swoosh van Nike prijkt in het rood op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de Turkse club. Boven dit logo prijken vier sterren, welke verwijzen naar de twintig kampioenschappen van de club. Per vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster aan het logo worden toegevoegd. Hoofdsponsor NEF zal ook tijdens 2017-2018 op het midden van de shirts van Galatasaray prijken. Een klein detail is te vinden aan de binnenkant van de hals. Hier bevindt zich namelijk een driehoek in de clubkleuren van de club met daarin een tekst:  ‘Ilklerin Ve Enlerin Takimi’ (De club van de eersten en de meesten). Subsponsor GARENTA versiert de achterkant van het tenue.

Het uittenue van Galatasaray wordt completeerd door een wit broekje met aan de zijkanten een rode strip. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn wit met rode details. Ook deze tenues zijn door Nike uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.  als Gomis, Belhanda, Sneijder, Öztekin, Inan, Sanoglu, de Jong, Derdiyok en andere spelers.  Check ook meer informatie over het nieuwste thuisshirt van Galatasaray.

Galatasaray shirt en tenue kopen

Het nieuwe Galatasaray voetbalshirt en tenue kan je voor kinderen en volwassenen kopen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-.  Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Of check het overzicht met beschikbare Galatasaray producten hiernaast of hieronder en vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Galatasaray shirt in  grote Galatsaray SHOP

of deze online GALA STORE!

of de NIKE SHOP!