5 augustus 2017

Fulham uitshirt 2017-2018

Fulham en adidas hebben nu ook het nieuwe uitshirt van ''The Cottagers'' officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt Fulham de uitwedstrijden in de Engelse Championship en FA Cup gedurende 2017-2018. De club die haar thuiswedstrijden speelt op Craven Cottage eindigde afgelopen seizoen als zevende en speelt daarom opnieuw op het tweede niveau van Engeland. Het nieuwe uitshirt van de club van trainer Jokanovic is geïnspireerd door het TIRO 17 template van adidas. Check hieronder de details van het nieuwe away shirt.

Het uitshirt van Fulham heeft een vrij simpel design. Het shirt is overwegend zwart en bevat een brede witte v-hals. Naast deze hals bevinden zich twee dunne lijnen in het wit en ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn wit. Het logo van de Duitse kledingsponsor staat op de rechter borst. Het Duitse sportmerk is sinds 2013 verbonden aan de Engelse club. De andere borst bevat het logo van de club en op het midden van de borst staat de nieuwe hoofdsponsor van de club: GROSVENORCASINOS.com. Beide partijen tekenden vorige week een contract voor twee seizoenen. Het nieuwe uittenue van Fulham FC wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. De kousen hebben ook een combinatie van zwart en wit.

Zoals alle tenues van adi zijn de nieuwe Fulham tenues ook uitgerust met de adidas Climacool technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Koop het nieuwe Fulham shirt in deze officiële STORE

of in deze shop!