29 juli 2022

Fulham FC voetbalshirts 2022-2023

Fulham en kledingsponsor adidas hebben vandaag de nieuwe Fulham FC voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de voetbalclub uit Londen dit seizoen de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Fulham werd vorig seizoen kampioen in de Championship en is dus weer terug op het hoogste niveau. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ''The Cottagers''. Het Duitse sportmerk is sinds 2020 de kledingsponsor van Fulham. W88 is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor.

Fulham thuisshirt 2022-2023

Het Fulham thuisshirt 2022-2023 is natuurlijk weer overwegend wit en bevat zowel zwarte als rode accenten. Het meest opvallende detail van het Fulham thuistenue is het patroon in de ronde hals en in de band op de onderkant van de mouwen. Dit betreft een patroon van zwarte en rode golven, welke symbool staan voor de Thames. De adidas strepen op de schouders zijn zwart en ook de zijkanten van het voetbalshirt bevatten een zwarte baan. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst het logo van Fulham FC. W88 prijkt op het midden van de Fulham voetbalshirts en de linkermouw bevat het logo van World Mobile. De achterkant van het thuistenue is ook volledig wit en bevat in de nek de bijnaam van de club: ''London's Original Football Club''. Het Fulham thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant het golvende patroon. De zijkanten bevatten een wit vlak met daarin de adidas strepen en de broekjes bevatten ook de logo’s van de club en adidas. De kousen van het tenue zijn wit met zwarte adidas strepen.

Fulham uitshirt 2022-2023

Het Fulham uitshirt 2022-2023 heeft het standaard adidas MiLicence22 template. Dit voetbalshirt wordt gekenmerkt door de diagonale mint en navy blauwe blokken. Deze kleuren lopen middels een fading/gradiënt effect in elkaar over. De mouwen zijn ook mint en de adidas strepen op de schouders zijn donkerblauw. Alle logo’s op het tenue staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en vrijwel alle logo’s zijn monochroom. Dit betekent dat deze dezelfde kleuren als het voetbalshirt hebben: navy/mint. Alleen het logo van hoofdsponsor W88 is zilver. Het uitshirt is verder uitgerust met een v-hals en bevat niet de bijnaam van de club op de achterzijde. Wel bevat de onderkant van de achterkant van het tenue hetzelfde design van blokken als de voorkant van het tenue. Het voetbalbroekje van het uittenue is mint met donkerblauwe adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Fulham voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Fulham voetbalshirt bestellen

De adidas Fulham voetbalshirts 2022-2023 kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Check in deze winkels ook andere merchandising van The Cottagers of laat je tenue bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Fulham voetbalshirt in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en een hoodie)

of bestel je Fulham retro shirt in deze winkel! 

Fulham thuisshirt 2022-2023

Fulham thuisshirt 2022-2023

Fulham uitshirt 2022-2023