Fulham voetbalshirts 2021-2022

Fulham en adidas hebben vandaag de nieuwe Fulham voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de Londense club de wedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup in 2021-2022. Fulham eindigde vorig seizoen op een achttiende plek in de Premier League en degradeerde daarom naar het tweede niveau van Engeland. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor de aankleding van ''The Cottagers.'' Het Duitse sportmerk is sinds 2017 de kledingsponsor van het team van manager Marco Silva.

Fulham thuisshirt 2021-2022

Beide nieuwe Fulham tenues hebben dit seizoen het adidas Condivo 21 template, welke met name tot uiting komt in de kraag van beide tenues. Het Fulham FC thuisshirt 2021-2022 is dit jaar weer overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale, zwarte pinstripes, welke ook over de mouwen van het tenue lopen. Verder bevat het tenue een subtiele V-hals en een opstaande zwarte kraag. Ook de adidas strepen op de schouders zijn zwart. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor World Mobile prijkt op het midden van de Fulham tenues. Met het blockchain netwerk kwam de Londense club een contract van drie seizoenen overeen, waardoor het bedrijf in ieder geval tot en met het seizoen 2023-2024 op de Fulham tenues verschijnt. In de nek is het oprichtingsjaar van de club verwerkt: 1879. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Fulham uitshirt 2021-2022

Ook het Fulham uitshirt 2021-2022 heeft het Condivo 21 template. Dit betreft het standaard teamwear template. Het tenue is zwart en bevat een all-over camouflage print. Verder heeft dit tenue dezelfde kraag als het thuisshirt en staan de adidas strepen in het wit op de schouders. Dit is ook de kleur van de logo's van adidas en World Mobile. De badge van Fulham op de linkerborst van dit tenue betreft een monochroom logo. Dit betekent dat het logo niet de gebruikelijke kleuren heeft, maar in stijl is van de kleuren van het uittenue, in dit geval zwart/wit. Het broekje en de kousen van het Fulham uittenue 2021-2022 zijn zwart met witte details.

Ook deze adidas tenues zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Fulham tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mitrovic, Wilson, Bryan, Carvalho, McDonald, Robinson en andere spelers.

Fulham voetbalshirt bestellen

De adidas Fulham voetbalshirts 2021-2022 kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande winkels De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Check in deze winkels ook andere merchandising van The Cottagers of laat je tenue bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Fulham voetbalshirt in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en een hoodie)

of bestel je Fulham retro shirt in deze winkel! 

Fulham thuisshirt 2021-2022

Fulham voetbalshirt 2021-2022