Fulham voetbalshirts 2020-2021

Fulham FC en kledingsponsor Kappa hebben nu ook de nieuwe voetbalshirts voor 2020-2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de promovendus de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2020-21. De club eindigde afgelopen seizoen op een vierde plek in de Championship en door in de play-offs met Brentford af te rekenen, keerden ''The Cottagers'' na een jaar afwezigheid weer terug op het hoogste niveau van Engeland.

Fulham thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Fulham thuisshirt 2020-2021 is geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 2009-2010. In dit voor de Londenaren succesvolle seizoen behaalde de club de finale van de Europa League. In de eindstrijd trok Atletico Madrid in de HSH Nordbank Arena aan het langste eind. De Madrilenen wonnen na verlenging met 2-1. Bij Fulham speelden in deze periode spelers als Davies, Zamora, Gera en oud FC Groningen aanvaller Erik Nevland. Qua template heeft het nieuwe Fulham voetbalshirt alle kenmerken van het adidas Condivo 20 template. Het tenue is overwegend wit en de mouwen en bovenkant van het tenue zijn zwart. Een uitzondering hierop vormen de brede band aan de onderkant van de mouwen en de drie adidas strepen op de schouders. Daarnaast is het Fulham thuistenue uitgerust met de adidas EQT v-collar. Deze combinatie van een opstaande kraag en een V-hals is gebaseerd op de kraag die adidas vooral in de jaren '90 voetbalshirt gebruikte. Een speciaal detail bevindt zich nog in de nek van het tenue op de achterkant. Hier is een badge aangebracht als ode aan het stadion van de club: Craven Cottage. Op de rechterborst prijkt het adidas logo, de linkerborst bevat de clubbadge en op het midden van het tenue staat sponsor BetVictor. Vanaf dit seizoen is de gokonderneming de hoofdsponsor van de Londenaren. Beide partijen tekenden een contract voor twee seizoenen. Het Fulham thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte adidas strepen aan de zijkanten. De kousen zijn wit met zwarte strepen aan de bovenkant.

Fulham uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Fulham uitshirt 2020-2021 is geel en gebaseerd op het standaard Regista 20 template van kledingsponsor adidas. Dit design komt vooral terug in het hexagon design aan de bovenkant van de mouwen. Hier bevindt zich een design van zeshoeken in het geel/wit. Dit design heeft wat weg van een honingraatstructuur. Verder is het uitshirt van Fulham uitgerust met een V-hals. De logo's van de club en sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Alle adidas tenues zijn dit jaar uitgerust met de AeroReady technologie van het Duitse sportmerk. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mitrovic, Bryan, Kamara, Cariney, Onomah en andere spelers.

Fulham voetbalshirt bestellen

De Fulham voetbalshirts 2020-2021 kan je vanaf deze maand kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95.  Inclusief officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Fulham voetbalshirt in DEZE SHOP (inclusief goedkope t-shirts en een hoodie)

of bestel je Fulham retro shirt in deze winkel! 

Fulham thuisshirt 2020-2021

Badge Fulham thuisshirt 2020-2021

Fulham uitshirt 2020-2021