11 juli 2018

Fulham voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van Fulham is vandaag officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met de Duitse kledingsponsor adidas. Sinds 2013 is adidas weer terug op het shirt van Fulham. Het contract tussen het sportmerk en de Fulham loopt ook nog in ieder geval door tot het jaar 2023. In het verleden is adidas al vele malen vaker de kledingsponsor geweest van de Engelse club. Fulham is weer terug op het hoogste niveau in Engeland, maar de nieuwe voetbalshirts van Fulham zijn niet alleen te zien in de Premier League. Ook tijdens de League Cup en de FA Cup gaan we deze nieuwe tricots terugzien. Eindelijk wordt er weer Premier League voetbal gespeeld op Craven Cottage, het stadion van Fulham. Ben je nieuwsgierig naar de shirts waarin Fulham haar terugkeer naar de Premier League viert? Check de details hieronder!

Fulham thuis shirt en tenue 2018-2019

Ook dit seizoen speelt Fulham weer in een thuisshirt wat bekend voor komt. Het gebruikelijke ontwerp van het thuisshirt van Fulham is ook dit jaar weer van kracht. De basiskleur van het shirt is wit en wordt versierd met zwarte details. Eén van deze details is de zwarte baan in het midden van de voorkant van het shirt. De kraag van het nieuwe thuisshirts erg modern en uitgerust met een brede zwarte baan. Natuurlijk zijn ook de adidas strepen op het shirt zwart van kleur. De 3 strepen staan op beide kanten van de schouders. Op de rechterkant van de borst is het logo van adidas te zien. Deze performance badge is zwart van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Fulham. De Londense club degradeerde in het seizoen 2013-2014 uit de Premier League. Aankomend seizoen zijn ‘’The Cottagers’’ eindelijk terug op het hoogste niveau. Dit door in de allesbeslissende play-off wedstrijd Derby County te verslaan op Wembley. De shirtsponsor van Fulham is Dafabet. De naam van deze sponsor is terug te vinden in de zwarte baan op het shirt. Het nieuwe thuistenue van Fulham wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en witte kousen. Deze zijn voorzien van uitingen van de club en de Duitse sponsor.

Fulham uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Engelse club heeft veel weg van het nieuwe uitshirt van Feyenoord voor het seizoen 2018-2019. Het shirt is dan ook gebaseerd op het Condivo 18 template. Van dit template is ook gebruik gemaakt bij het uitshirt van de Rotterdammers. Het Condivo 18 template staat bekend om een all-over print van horizontale lijnen in verschillende diktes en verschillende tinten donkerblauw. De hals van het nieuwe uitshirt van Fulham is rond en wordt voorzien van een subtiel wit randje. De adidas strepen op de schouders van het shirt zijn ook wit van kleur. Op de rechterkant van de borst staat het adidas logo. Ook dit logo is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Fulham. Shirtsponsor van de Engelse promovendus is Dafabet. Op het uitshirt is de naam van deze sponsor te zien in gele letters. Het nieuwe uittenue van Fulham wordt gecompleteerd door een navy blauwe voetbalbroek en navy blauwe kousen.

Net zoals bij alle tenues van adidas wordt ook bij de nieuwe tenues van Fulham gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat: Ream, McDonald, Cariney, Sessegnon, Fonte en Kamara optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden.

Fulham voetbalshirt bestellen

De voetbalshirts van Fulham kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Check daar ook de andere voetbalshirts van de Premier League teams of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Inclusief officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Fulham voetbalshirt in DEZE SHOP