27 juli 2017

Fulham thuisshirt 2017-2018

Deze week is ook het nieuwe thuisshirt van Fulham officieel bekend gemaakt door adidas en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Fulham de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op Craven Cottage gedurende 2017-2018. De Londense club eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek in de Championship, waardoor het komend seizoen weer actief is op het tweede niveau van Engeland. Tegelijkertijd met de bekendmaking van het nieuwe thuisshirt maakte de club een nieuwe hoofdsponsor bekend. De komende twee seizoenen zal Grosvenor Casino's op het midden van de shirts van ''The Cottagers'' prijken. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt.

Fulham thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe shirt van Fulham heeft het gebruikelijke design. Het shirt is wit met zwarte details. De zwarte accenten komen terug in de v-hals en in de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen. Bovendien zijn de logo's van adidas en de nieuwe hoofdsponsor zwart. De linker borst bevat het logo van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een zwarte band en daarboven drie adidas strepen. Op de voetbalkousen staat ook weer het logo van de Duitse kledingsponsor, die sinds 2013 aan de club verbonden is. Eerder was adidas ook al kledingsponsor in de periode 1997-2003 en 1977-1981.

Zoals alle adi tenues zijn de tenues van Fulham ook uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Sessegno, Cairney, Johansen en McDonald. Check bovendien het nieuwe uitshirt. 

Fulham FC shirt kopen

De voetbalshirts van Fulham kan je vanaf augustus kopen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Check daar ook de  andere voetbalshirts van de Championship teams of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Inclusief officiële bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. 

Koop het nieuwe Fulham shirt in deze officiële STORE

of in deze shop!