6 november 2018

Frankrijk vrouwen voetbalshirt WK 2019-2020 uitgelekt

Het nieuwe thuisshirt van het dameselftal van Frankrijk is vandaag uitgelekt. Vandaag maken we de eerste details van het nieuwe shirt waarin de vrouwen van Frankrijk spelen tijdens het WK in eigen land bekend! Het wereldkampioenschap voor vrouwen vindt van 7 juni tot 7 juli 2019 plaats in Frankrijk. De dames van Les Bleus spelen dan in een geheel nieuw voetbalshirt. Dit shirt wordt overigens pas medio maart 2019 officieel gelanceerd door Nike en de Franse voetbalbond. In dit blog onthullen we de eerste details van het mogelijke nieuwe thuisshirt van de dames!

Frankrijk dames thuis shirt en tenue WK 2019

Volgens onze collega's van footyheadlines kan het design van het nieuwe Frankrijk dames thuisshirt afgeleid worden van het design van de gymtas. Traditioneel bevat de gymtas een aantal details van het nieuwe voetbalshirt. Het design van de gymtas lijkt nagenoeg bekend te zijn. Deze is donker blauw (Midnight navy) met gouden details. De tint goud wordt door Nike ''Rose gold'' genoemd. De gouden tint bevat namelijk een roze gloed. De gouden accenten komen in de gymtas terug in de logo's van de FFF en Nike en komen op het nieuwe voetbalshirt ook op de borst in deze kleur te staan. In het logo van de Fédération Française de Football ontbreken overigens twee sterren. De reden hiervoor is dat het vrouwenelftal van Frankrijk nog nooit wereldkampioen is geworden. Op het tenue van de mannen prijken wel twee sterren. Deze verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Op de gymtas staat ook de leus van het nationale elftal:''Nos Differences, nous unissent.'' Deze leus komt ongetwijfeld terug op het nieuwe shirt. Andere details van het nieuwe thuistenue van het Frankrijk vrouwen voetbalshirt zijn nog niet bekend. Wel lijkt Nike een update door te voeren in de kraag van de voetbalshirts van 2019-2020. Deze heeft wat meer de vorm van een V-hals in plaats van een diagonale hals en wellicht bevat het nieuwe vrouwen voetbalshirt, evenals het shirt van de mannen een knoopje, wat het tenue een klassieke look geeft. We gaan er gemakshalve van uit dat het broekje en de kousen ook overwegend midnight navy worden met gouden details.

Check hieronder een afbeelding van de nieuwe Frankrijk gymtas voor 2019-2020 waaruit het design van het nieuwe dames voetbalshirt is af te leiden. De eerste details van het nieuwe Frankrijk dames uitshirt voor het WK van 2019 zijn ook bekend. Deze nieuwe voetbalshirts worden pas medio maart 2019 bekend gemaakt. Dan hebben we weer nieuws en wordt bijvoorbeeld ook het nieuwe Oranje Leeuwinnen tenue gepresenteerd door Nike!

Frankrijk vrouwen voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Frankrijk dames voetbalshirt voor het WK van 2019 kan je pas vanaf medio maart bestellen in de onderstaande shops. Het tenue heeft ongeveer een prijs van € 85,- en kan je bestellen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In deze webshops kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check andere officiële Les Bleus producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Frankrijk voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)