6 november 2018

Frankrijk dameselftal uitshirt WK 2019-2020 uitgelekt

In 2019 hebben we weer een WK en wel het wereldkampioenschap vrouwenvoetbal. Dit toernooi vindt van 7 juni tot 7 juli plaats in Frankrijk. 24 landen strijden om het wereldkampioenschap. De grote vraag is welk land de Verenigde Staten op gaat volgen is beste van de wereld. Rond deze tijd begint ook het uitlekken van de voetbalshirts voor het WK. Vandaag lichten we een tipje van de sluier van het nieuwe uitshirt van het Franse dameselftal. In dit voetbalshirt spelen de dames van het Franse voetbalelftal de WK 2019 uitwedstrijden en overige uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Check hieronder alvast de details.

Frankrijk uit shirt en tenue dames 2019-2020

Volgens onze collega's van footyheadlines wordt het nieuwe uitshirt van het vrouwenelftal van Frankrijk weer geheel wit. Dat is niet zo heel opzienbarend, aangezien het uitshirt van Les Bleus vrijwel altijd geheel wit is. Komend seizoen bevat het tenue waarschijnlijk een all-over print. Dit betreft een hexagon print. De zeshoeken op het voetbalshirt zijn geïnspireerd door de vorm van het land Frankrijk. Deze hexagon print kwam eerder al terug in de officiële bedrukking van het WK 2018 voetbalshirt van de mannen, die afgelopen zomer wereldkampioen werd. Andere details over het tenue zijn nog niet bekend. Zeker is wel dat Nike ook komende jaargang verantwoordelijk is voor het design van het tenue. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2011 kledingsponsor van de FFF en de vertegenwoordigende elftallen. Dit contract duurt in ieder geval nog tot 2026. De swoosh van Nike zal op de rechter borst van het tenue staan en de linker borst bevat het logo van de Fédération Française de Football. Waar het embleem voor de voetbalshirts van het mannenelftal twee sterren bevat, is dit bij het FFF logo voor het vrouwen voetbalshirt niet het geval. De sterren op de voetbalshirts van de heren verwijst naar de twee gewonnen WK's in 1998 en 2018. Het dameselftal van Les Bleus werd nog nooit wereldkampioen. Hoe de kraag van het nieuwe voetbalshirt van de vrouwen eruit komt te zien is nog niet bekend. Het lijkt er wel op dat het shirt dezelfde kraag krijgt als het uitshirt van het vrouwenelftal van de Verenigde Staten. Nike voert waarschijnlijk een update door in de dit jaar geïntroduceerde kraag van het Vapor template.

Het broekje en de kousen van het nieuwe uittenue van de dames van Frankrijk worden waarschijnlijk ook geheel wit met blauwe details. Of deze details kloppen, is niet bekend. De meeste tenues voor het WK voor vrouwen worden pas medio maart/april 2019 officieel gelanceerd door de merken. Check hieronder details van het shirt dat gedragen gaat worden door speelsters als Le Sommer, Henry, Renard, Thiney, Majri Delie, Georges en andere speelsters. Check ook het Frankrijk dames thuisshirt voor 2019-2020.

Voetbalshirt Frans vrouwenelftal bestellen

Het nieuwe Frankrijk voetbalshirt voor het vrouwen WK van 2019 kan je dus ook pas vanaf medio maart 2019 bestellen. Het shirt is vanaf dan beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en kan je dan ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in de onderstaande shops ook andere officiële Frankrijk merchandising van Nike of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je Frankrijk voetbalshirt altijd in deze SHOP

of deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking)