Frankrijk dameselftal uitshirt WK 2019-2020

Het nieuwe uitshirt van het Franse damesvoetbalteam voor het WK in eigen land is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de FFF. Dit gebeurde tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt en andere WK 2019 tenues. In het nieuwe uitshirt spelen Les Bleues de uitwedstrijden tijdens het wereldkampioenschap in eigen land. In de poulefase nemen de vrouwen van Frankrijk het op tegen Noorwegen, Zuid Korea en Nigeria in poule A. Het shirt wordt bovendien gedragen in de kwalificatireeks naar het EK van 2021. Dit jaar is er voor de vrouwen van Frankrijk maar één doel en dat is de finale halen in eigen land. Dat moet gebeuren in een super gaaf uitshirt! Check hieronder alle details.

Direct fan van het nieuwe voetbalshirt van de vrouwen van Frankrijk? Bestel het exclusief in

 deze NIKE winkel! of DEZE SHOP!

Frankrijk uit shirt en tenue dames 2019-2020

Het nieuwe Frankrijk dames voetbalshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat een all-over print van zeshoeken. Deze print is enerzijds geïnspireerd door de informele bijnaam van het land: l’hexagone (de zeshoek), verwijzend naar de vorm van het land. Anderzijds is het hexagonpatroon een ode aan de Franse mode industrie. Daarnaast straalt het shirt pure klasse uit door de gouden details die door Nike op het shirt zijn aangebracht. De swoosh van Nike op de rechter borst is ‘’rose gold’’ en hetzelfde geldt voor het logo van de Franse voetbalbond op de andere borst. Ook de tekst aan de binnenkant van de hals heeft deze tint. Hier prijkt namelijk de leus van het nationale elftal van Frankrijk: ‘’ ''Nos Differences, nous unissent.'' Dit betekent: ‘’Onze verschillen verenigen ons.’’ Verder bevat het shirt alle kenmerken van het Vapor template van Nike. De hals betreft een v-hals. De binnenkant van de hals is uitgerust met een taping in de Franse driekleur. Deze is rood/wit/blauw en loopt door in de nek aan de achterkant van het tenue. Het nieuwe uittenue van Les Bleues wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten flitsende strepen en heeft op de pijpen ook gouden logo’s van Nike en de FFF. De kousen hebben hetzelfde unieke karakter als het voetbalshirt. Deze zijn wit en bevatten de all-over hexagon print.

Zoals alle tenues van het Amerikaanse sportmerk zijn de nieuwe voetbalshirts van Frankrijk uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een verbeterde afvoer van vocht, ventilatie en afkoeling. Check hieronder nog meer foto’s van de uitshirts, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als  Le Sommer, Henry, Renard, Thiney, Majri Delie, Georges en andere speelsters. Check ook het thuisshirt!

Voetbalshirt Frans vrouwenelftal bestellen

Het nieuwe Frankrijk voetbalshirt voor het vrouwen WK van 2019 kan je pas vanaf 16 mei 2019 bestellen. Het shirt is vanaf dan beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en kan je dan ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check in de onderstaande shops ook andere officiële Frankrijk merchandising van Nike of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je Frankrijk voetbalshirt altijd in deze NIKE winkel! 

of DEZE SHOP!