22 mei 2019

Frankrijk vrouwen trainingspak 2019-2021

Dat Les Bleues, het vrouwenelftal van Frankrijk, tijdens het WK in eigen land met haar voetbalshirts al een klassieke look heeft, is een feit. Deze classy look wordt nu ook doorgetrokken naar het nieuwe trainingspak van de vrouwen van Frankrijk. Dit nieuwe pak is afgelopen week officieel gelanceerd door de FFF en Nike. Dit pak wordt door Les Bleues gedragen tijdens de trainingen warming-up ter voorbereiding op de WK 2019 wedstrijden en de overige wedstrijden gedurende de periode 2019-2021.

Frankrijk dames trainingstrui en trainingsbroek WK 2019

Het nieuwe Frankrijk vrouwen trainingspak heeft eigenlijk dezelfde kleuren als het pak van de mannen. In plaats van witte details bevat dit pak gouden accenten. Dit is dezelfde tint goud als op de nieuwe voetbalshirts van de dames van Frankrijk en wordt ''Rose Gold'' genoemd. De trainingstrui is navy blauw met gouden logo's van de FFF en Nike. Deze logo's staan allebei op de linkerborst van de training top. Op de trainingstruien van de mannen zijn deze wit. Een ander detail op de truien van de dames van Frankrijk is de naam van het land. Deze is op de rechtermouw van de top verwerkt. Verder bevatten de training tops van de Frankrijk vrouwen een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn ook uitgerust met een flitsende taping. Deze heeft net een iets andere tint blauw dan de training sweater. Ook het vrouwen trainingspak van Frankrijk bevat duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Hierdoor valt de top nog strakker om het lichaam. De mouwen zijn raglanmouwen, die strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen.

Het Frankrijk voetbal trainingspak voor vrouwen wordt compleet gemaakt door een trainingsbroek in dezelfde kleuren. Deze trainingsbroek is navy blauw met een iets lichter blauwe taping aan de zijkanten. Op de rechterpijp staan de logo's van de FFF en Nike in het goud. Qua details heeft de dames trainingsbroek dezelfde kenmerken als het pak voor de mannen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband. Met deze band kan de fit van de broek aangepast worden. De onderkant bevat enkelritsen, waarmee de fit van de trainingsbroek aangepast kan worden. Verder heeft de Frankrijk trainingsbroek natuurlijk de toelopende fit, die we kennen van Nike, en is de trainingsbroek uitgerust met de Nike Dri Fit technologie.

Frankrijk vrouwen trainingspak bestellen

Het nieuwe Frankrijk dames trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. De top is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 65,-. De trainingsbroek van het nieuwe trainingspak heeft ook deze prijs. Check ook nog meer Les Bleues producten in deze SHOPS! Directe levering.

Bestel het Frankrijk dames trainingspak direct in deze winkel! 

of DEZE SHOP!