1 februari 2020

Frankrijk trainingsshirt 2020-2021

De spelers van het Franse voetbalelftal dragen tijdens Euro 2020 ook een geheel nieuw trainingsshirt. Dit trainingsshirt is tegelijkertijd met de officiële FFF EK 2020 collectie gelanceerd door Nike. Dit trainingsshirt wordt door Les Bleus gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en ook tijdens de trainingen ter voorbereiding op de WK 2022 kwalificatie- en oefeninterlands. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de trainingstenues van de wereldkampioen. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk al sinds 2011.

Blauw en wit Frankrijk training shirt Nike 2020-21

Nike heeft dit seizoen twee verschillende Frankrijk trainingsshirts uitgebracht. Het blauwe trainingstenue wordt gedragen door de spelers en het witte trainingsshirt wordt gedragen door de staf van het nationale elftal, dat dit jaar weer onder leiding staat van bondscoach Didier Deschamps. We bespreken het tenue aan de hand van het blauwe trainingsshirt. Beide trainingsshirts hebben het nieuwe template van Nike. Dit komt in een aantal designelementen van het shirt tot uiting. Het eerste detail is de diagonale, witte band over de mouwen. Een ander kenmerk van het nieuwe template van Nike is de verplaatsing van de swoosh. Waar we gewend zijn dat deze op de rechterborst staat, is deze nu verplaatst naar de mouwen. Alle logo's op het trainingsshirt zijn rood, zo ook het logo van de FFF op de linkerborst. Voor het eerst bevat het embleem van de Fédération Française de Football twee sterren. Deze refereren aan de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Het laatste opvallende detail zijn de zigzag strepen over de mouwen. Deze symboliseren het DNA van de supporters van ''de Haantjes.'' Het trainingsshirt heeft verder een iets hogere, ronde hals.

Het witte Frankrijk trainingsshirt heeft hetzelfde design als het blauwe shirt. De diagonale band op de mouwen is donkerblauw. Beide nieuwe trainingstenues worden dit jaar compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje. Ook dit broekje bevat een diagonale, witte band en de logo's van de FFF en Nike in het rood. Bovendien is het trainingsbroekje uitgerust met een all-over print van golven. Uiteraard zijn de trainingsshirt door Nike weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een nog betere ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe trainingstenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Griezmann, Giroud, Pogba en andere sterspelers. Check ook het Frankrijk EK 2020 trainingspak. 

Frankrijk Euro 2020 trainingsshirt bestellen

Het nieuwe Frankrijk EK 2020 trainingsshirt van Nike kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor kinderen heeft het trainingsshirt een prijs van € 39,95 en voor volwassenen is het shirt € 44,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95. Check ook andere FFF trainingskleding in deze winkels!

Bestel je Frankrijk trainingsshirt altijd in deze winkel! 

of deze winkel! 

of deze fanshop! 

Frankrijk trainingsshirt 2020-2021 - Blauw

Frankrijk trainingsbroekje 2020-2021