6 september 2020

Frankrijk trainingspak 2020-2021

De Franse voetbalbond en Nike hebben tegelijkertijd met de Euro 2020 voetbalshirts ook het nieuwe Frankrijk trainingspak 2020-2021 gelanceerd. Dit betreft het trainingspak waarin Les Bleus de trainingen en warming-up afwerkt ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Nike is ook dit jaar weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe trainingspak van het Franse voetbalelftal. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2011 kledingsponsor van het keurkorps van bondscoach Didier Deschamps en blijft dit in ieder geval tot de zomer van 2026.

Frankrijk trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

Het Frankrijk EK 2020 trainingspak bestaat opnieuw uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items zijn geïnspireerd door het nieuwe Vapor template van Nike. Dit komt met name terug in het design van de trainingstrui van het Franse voetbalelftal. De Frankrijk training sweater voor 2020-2021 is overwegend marine blauw met zowel witte als rode accenten. De witte details komen met name terug in de diagonale banen ter hoogte van de ellebogen. Een ander kenmerk van het nieuwe template van Nike is dat het logo van het Amerikaanse sportmerk is verplaatst. Deze staat namelijk niet meer op de rechterborst, maar prijkt op beide mouwen. De swoosh van Nike is bovendien rood. Hetzelfde geldt voor het logo van de Franse voetbalbond, de Fédération Française de Football (FFF), dat nog wel ''gewoon'' op de linkerborst staat. Het nieuwe trainingspak bevat voor het eerst twee sterren boven het logo van de bond. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Een ander kenmerk van het nieuwe Nike template betreft de all-over print van lijnen over de mouwen. Deze all-over print heeft wat weg van de contouren van een vingerafdruk. Verder heeft het nieuwe Frankrijk trainingspak de gebruikelijke details. De top is namelijk uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van de top zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de trui nog strakker om het lichaam valt. De achterkant is tenslotte iets langer en dit biedt de spelers extra bescherming.

Het Frankrijk trainingspak voor 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe trainingsbroek. Ook deze trainingsbroek bevat een aantal kenmerken van het nieuwe template. De bovenkant van de zijkanten zijn uitgerust met diagonale strepen en daaronder bevindt zich een diagonale, witte band. Boven deze banen prijkt op de rechterpijp het logo van de FFF en op de andere pijp de swoosh van Nike in het rood. De broek bevat bovendien twee zakken aan de bovenkant. Daarnaast is de Frankrijk trainingsbroek voor het EK van 2020 voorzien van een tailleband, waarmee de pasvorm versteld kan worden. De onderkant van de broek bevat enkelritsen, waardoor je de broek nog makkelijker aan en uit kunt doen. Verder heeft de broek de bekende tapered fit, wat inhoudt dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. Deze trainingsbroek is overigens ook perfect te combineren met het nieuwe Frankrijk trainingsjack 2020-2021. Alle trainingskleding van Nike en Les Bleus is dit seizoen ook weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Frankrijk trainingspak dat vanaf nu tot maart 2022 gedragen wordt door spelers als Mbappé, Griezmann, Pogba, Giroud, Kanté, Pavard, Dembélé en andere sterspelers.

Frankrijk trainingspak EK 2020 bestellen

Het donkerblauwe Frankrijk trainingspak voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Dit kan zowel voor kinderen als voor volwassenen. De trainingstrui en trainingsbroek zijn voor volwassenen € 64,95. Beide items kun je los van elkaar bestellen. Voor kinderen zijn de sweater en de broek € 54,95. Het pak met trainingsjack is voor volwassenen € 119,95 en in kindermaten € 99,95. Check ook andere Frankrijk trainingskleding in de onderstaande winkels! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Frankrijk trainingspak altijd in deze winkel! 

of deze winkel! 

of deze fanshop! 

Frankrijk trainingstrui 2020-2021

Frankrijk trainingstrui EK 2020

Frankrijk trainingsbroek 2020-2021