4 september 2020

Frankrijk trainingspak voor kinderen 2020-2021

Nike heeft ook een nieuw Frankrijk trainingspak voor kinderen gelanceerd. Dit betreft hetzelfde trainingspak als waarin Les Bleus trainen ter voorbereiding op de Euro 2020 wedstrijden en andere interlands gedurende 2020-2021. Het enige verschil met het pak dat de spelers dragen is dat het Frankrijk kinder trainingspak een trainingsjack bevat in plaats van een training top. Ook dit jaar is het trainingspak weer beschikbaar in de volgende kindermaten: 122-128, 128-137, 137-147, 147-158 en 158-170.

Frankrijk trainingsjack en trainingsbroek voor kinderen 2020-21

Nike heeft twee verschillende versies van het Frankrijk KIDS trainingspak uitgebracht. Het blauwe trainingspak wordt door de spelers gedragen en het pak met het trainingspak met witte top wordt door de technische staf van Les Bleus gedragen. We bespreken het design van het blauwe pak. Dit trainingspak bevat een marineblauw trainingsjack en heeft verder alle kenmerken van het nieuwe template van Nike. Dit template komt met name tot uiting in de diagonale band op de mouwen, net boven de ellebogen. Deze band is op het trainingsjack van de wereldkampioen wit. Een ander kenmerk van het template is de verplaatsing van het Nike logo. Deze staat niet meer op de rechterborst van de jacks, maar op beide mouwen, net boven de witte band. Alle logo's op het pak zijn rood. Hetzelfde geldt voor het embleem van de FFF (Fédération Française de Football) op de linkerborst. Boven dit logo staan twee sterren, verwijzend naar de gewonnen WK's van 1998 en 2018. Verder heeft het trainingsjack de gebruikelijke kenmerken. Het jack bevat een hoge hals met een doorlopende rits en de zijkanten van het jack bevatten zakken. Het trainingsjack van het pak van de staf is wit met op de mouwen een navy blauwe band.

Het Frankrijk trainingspak wordt dit jaar compleet gemaakt door een marineblauwe trainingsbroek. Ook op de broek zijn de diagonale, brede, witte banden aanwezig. Daarnaast zijn de logo's van de voetbalbond en Nike op de trainingsbroek rood. De Frankrijk trainingsbroek voor kinderen bevat verder dezelfde kenmerken als andere Nike trainingsbroeken. De bovenkant van de broek heeft een tailleband en de onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Daarnaast heeft de Frankrijk trainingsbroek een toelopende pasvorm. Daarnaast zijn de Nike trainingsbroeken voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor een betere afvoer van zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak van Les Bleus, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mbappé, Griezmann, Pogba, Kanté, Pavard, Dembélé, Hernández en nog meer spelers. Check ook het Frankrijk EK 2020 trainingspak voor volwassenen.

Frankrijk trainingspak kinderen bestellen

Het Frankrijk kinder trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het pak is beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar & heeft een prijs van € 99,95. In deze winkels is ook het Frankrijk KIDS trainingspak met trainingstrui beschikbaar. De losse training sweater heeft een prijs van € 54,95 en de trainingsbroek ook. Directe levering!

Bestel je Frankrijk trainingspak voor kinderen in deze winkel! 

of deze winkel! 

of deze fanshop! 

Frankrijk trainingspak voor kinderen