21 maart 2016

Frankrijk pre match top 2016-2017

Het nieuwe Frankrijk pre match top voor Euro 2016 in eigen land is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de FFF. Dit inloopshirt wordt door het nationale elftal van Frankrijk gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018. Dit pre match top wordt door Les Bleus niet gedragen tijdens trainingen. Hiervoor wordt een ander shirt gebruikt. Hieronder bespreken we kort het flitsende design van het nieuwe pre match top van Frankrijk. Vervolgens geven we aan waar je dit shirt exclusief kunt kopen.

Blauwe Frankrijk inloopshirt Euro 2016

Het nieuwe Frankrijk inloopshirt is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt van het nationale elftal. Dit shirt is overwegend blauw met witte accenten. Het pre match trainingsshirt wordt verder gekenmerkt door de blauwe en witte dunne horizontale strepen die in elkaar overlopen. Deze flitsende strepen worden zowel aan de linkerkant als de rechterkant van het shirt afgewisseld. Ook de mouwen hebben dit design. Verder bevat het shirt van Les Bleus een klassieke crew neck welke een iets donkerder blauwe tint heeft dan de kleur blauw van het shirt. De mouwen bevatten op hun beurt weer een iets helderder blauwe strip dan de flitsende strepen. De linker borst bevat het logo van de Franse voetbalbond FFF, welke gekenmerkt wordt door de haan. De ster boven het logo verwijst naar het gewonnen WK van 1998 in eigen land. De andere borst bevat het logo van Nike, welke sinds 2011 kledingsponsor is van het nationale elftal van de Fransen en de andere vertegenwoordigende teams. Verder staat op de achterkant van de pre match top de naam van het land: FRANCE. Check hieronder de foto's van het nieuwe inloopshirt, welke gedragen wordt door sterren als Ribery, Varane, Pogba en Benzema tijdens het EK in eigen land en de periode 2016-2017. De trainingskleding van Franrkijk is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester. Check ook de nieuwe shirts waarin het nationale elftal de trainingen afwerkt ter voorbereiding op de Euro 2016 wedstrijden hier!

Frankrijk pre match top kopen

Het nieuwe pre match top van Frankrijk voor 2016-2017 kan je voor volwassenen en kinderen kopen in de shops hieronder. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 55,- en voor kinderen € 45,-. Dit betekent dat deze shirts iets duurder zijn geworden. Check ook andere Frankrijk producten hiernaast of hieronder, zoals de voetbalshirts, retro shirts en t-shirts. En vergelijk bovendien de prijzen van deze shirts. Directe levering!

Koop het nieuwe inloopshirt van Frankrijk in deze officiële shop

of hier!

Frankrijk -pre -match -top -2016-2017

Frankrijk -inloopshirt -2016-2017