26 maart 2016

Frankrijk trainingsshirt 2016-2017

Het nieuwe trainingsshirt van Les Bleus is ook bekend gemaakt door de nationale voetbalbond van Frankrijk en Nike. Dit trainingsshirt wordt door het nationale elftal van Frankrijk gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op het de wedstrijden tijdens Euro 2016 in eigen land en tijdens de trainingen ter voorbereiding op het WK kwalificatie- en oefenwedstrijden voor het WK van 2018. Het nieuwe trainingsshirts van het nationale elftal is geheel in stijl van de kleuren van het nationale elftal en daarom ook een perfect en goedkoper alternatief voor het nieuwe voetbalshirt van het land. We bespreken hieronder eerst kort het design en vervolgens geven we aan waar je dit trainingsshirt kan kopen!

Frankrijk trainingstenue Euro 2016

Het nieuwe Frankrijk trainingstenue is overwegend navy blauw en is gebaseerd op hetzelfde template als de trainingslijn die Nike voor clubs als Barcelona en Paris Saint Germain aan het begin van het seizoen 2015-2016 lanceerde. Dit template wordt gekenmerkt door het simpele design en de crew neck. Het nieuwe Frankrijk trainingsshirt bevat dan ook een ronde hals met daaromheen een heldere blauwe lijn. Op de borst staan de logo's van de Franse voetbalbond FFF en in het wit de swoosh van Nike. Nike is sinds 2011 kledingsponsor van de franse voetbalbond. Boven het logo van de FFF staat een ster, welke refereert aan het gewonnen WK van 1998 in eigen land. Het trainingstenue van Frankrijk kan gecompleteerd worden door een trainingsbroekje. Dit trainingsbroekje heeft dezelfde kleur als het shirt en een blauwe strip aan de zijkanten. Op de pijpen van de shorts staan de logo's van de FFF en Nike. Zowel het trainingsshirt als het broekje bestaat voor 100% uit gerecycled polyester en is uitgerust met het Nike Dri-Fit systeem. Dit systeem zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe trainingsshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Pogba, Matuidi, Griezmann, Benzema, Ribery, Martial en alle andere sterren van Les Bleus. Frankrijk en Nike hebben ook een pre match top gelanceerd. Dit is het shirt dat alleen tijdens de warming-up gedragen wordt voor de wedstrijden.

Frankrijk trainingsshirt kopen

Het nieuwe Frankrijk trainingstenue 2016-2017 kan je per direct kopen voor zowel kinderen als volwassenen in de shops hieronder. De prijs van het trainingsshirt voor kinderen is ongeveer € 40,- en voor volwassenen € 45,-. Wil je andere producten van het land kopen, check dan de producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk ook de prijzen van de producten bij verschillende shops. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe inloopshirt van Frankrijk in deze officiële shop

of in de officiële Les Bleus shop van NIKE!

of hier!


Frankrijk -trainingsshirt -2016-2017

Frankrijk -trainingsbroekje -2016-2017