18 mei 2018

FC Sankt Pauli thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van de Duitse club FC Sankt Pauli is vandaag officieel gelanceerd door de Duitse club in samenwerking met kledingsponsor Under Armour. In dit nieuwe thuisshirt gaat FC Sankt Pauli komend seizoen in de 2. Bundesliga haar wedstrijden spelen. Ook gaan we het nieuwe shirt van de Duitse club zien. Wanneer FC Sankt Pauli thuis speelt in de DFB Pokal. FC Sankt Pauli speelt haar thuiswedstrijden in het Millerntor-Stadion. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 29.000 fanatieke supporters van de cultclub. Deze supporters staan bekend als zeer fanatiek. Afgelopen seizoen eindigde de Duitse club op de 12 plaats in de competitie. In deze nieuwe shirts gaat FC Sankt Pauli in het seizoen 2018-2019 een poging doen voor promotie naar het hoogste niveau in Duitsland. Nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van FC Sankt Pauli? Lees hieronder snel verder!

FC Sankt Pauli thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van FC Sankt Pauli is Under Armour. Het Amerikaanse merk heeft weer gezorgd voor een schitterend design van het nieuwe thuisshirt van de Duitse Cultclub. Het nieuwe shirt van ST. Pauli is gepresenteerd tijdens een tour door de Verenigde Staten en is geïnspireerd door het design van het thuisshirt van 2009-2010. Het shirt is namelijk bruin van kleur met rode en witte accenten. Over het shirt lopen namelijk ter hoogte van de borst twee banen. Deze banen lopen horizontaal. De onderste baan is wit en de bovenste baan is rood. De kraag van het shirt is een V-hals Deze heeft aan de rechterkant een subtiele rode rand en aan de linkerkant een subtiele witte rand. De achterkant van de kraag is uitgerust met een regenboogkleuren strip. Op het shirt van de Duitse club uit Hamburg heet natuurlijk ook uitingen van de sponsors en van de club op het shirt staan. Op de rechterkant van de borst staat het logo van Under Armour. Het logo is wit van kleur. Sinds 2015 is Under Armour de trotse kledingsponsor van FC Sankt Pauli. Ook het logo van FC Sankt Pauli staat op het shirt. In het midden tussen de rode en witte baan staat het clublogo van St. Pauli. In het seizoen 2010-2011 speelde de club uit Hamburg voor het laatst in de Bundesliga. Op de voorkant van het shirt staat ook de naam van Congstar. Dit is de hoofdsponsor van de club. Sinds 2014 staat Congstar op de voorkant van het shirt. Dit seizoen is dat in het wit. Op de schouders is ook nog zogeheten sleeve reclame aanwezig. Het nieuwe thuistenue van FC Sankt Pauli wordt gecompleteerd door een bruine broek en bruine voetbalkousen. Zowel de broek als de kousen hebben rode en witte accenten, net als het shirt. Check ook de nieuwe uitshirts!

FC Sankt Pauli voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van FC Sankt Pauli zijn te koop in de onderstaande webshop. IN deze webwinkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van FC Sankt Pauli of met je eigen naam en nummer. Ben je op zoek naar andere producten van de Duitse voetbalclub? Bekijk dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Sankt Pauli shirt in deze SHOP

of deze winkel!