28 juni 2020

FC Sankt Pauli voetbalshirts 2020-2021

FC Sankt Pauli en kledingsponsor Under Armour hebben op de laatste speeldag van het seizoen 2019-2020 de nieuwe FC Sankt Pauli voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de club uit Hamburg de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden komend seizoen. De club eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plaats, dus speelt komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Duitsland. Under Armour is sinds 2015 kledingsponsor van de Duitse cultclub en ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt en uitshirt.

FC Sankt Pauli thuisshirt 2020-2021

Het FC Sankt Pauli thuisshirt 2020-2021 is een combinatie van bruin en crème. De laatste keer dat de Duitse club in deze kleurencombinatie speelde, was in 1998. De crème details komen terug in de hals van het tenue. Dit betreft een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. Ook een lijn aan de onderkant van de mouwen is crème. Verder bevindt zich aan de binnenkant van de hals nog een dunne rode taping met daarboven in de kleuren van de regenboog de naam van de club. Deze regenboog kleuren komen ook weer terug aan de onderkant van de achterkant van het tenue. De logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van Under Armour en de andere borst het clublogo. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Congstar. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een crème voetbalbroekje. De kousen zijn bruin met net boven het midden een witte band, geflankeerd door twee dunne, gele banen.

FC Sankt Pauli uitshirt 2020-2021

Het FC Sankt Pauli uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar dan in omgekeerde kleuren. Het uittenue is namelijk crème met bruine accenten. De hals is bruin en ook de band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien zijn de logo’s van Under Armour en Congstar op het tenue bruin. Ook de onderkant van de achterkant van dit voetbalshirt bevat een taping in de kleuren van de regenboog. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een bruin voetbalbroekje en crème kousen met een bruine band net boven het midden. Op de kousen staan het logo van de Amerikaanse kledingsponsor en de initialen van de club: SP. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe St Pauli voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Ryo Miyaichi, Kall, Veerman, Skiri Ostigard, Penney en nog meer spelers.

FC Sankt Pauli voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van FC Sankt Pauli kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande shops. In deze webwinkels is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van FC Sankt Pauli of met je eigen naam en nummer.  Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Sankt Pauli shirt in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of deze SHOP

FC Sankt Pauli thuisshirt 2020-2021

FC Sankt Pauli uitshirt 2020-2021