FC Sankt Pauli uitshirt 2021-2022

FC Sankt Pauli heeft onder het label van het eigen merk DIIY het nieuwe FC Sankt Pauli uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Hamburg de 2. Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden gedurende 2021-2022. Vanaf dit seizoen produceert de club zelf de tenues onder de naam van DIIY (Do It Yourself). De reden hiervan is dat de club geen sportmerk heeft kunnen vinden, die bij haar ideologie past. Meer hierover kun je vinden in ons artikel over de nieuwe kledingsponsor van FC Sankt Pauli.

Wit FC Sankt Pauli uitshirt en tenue 2021-2022

Het FC Sankt Pauli uitshirt 2021-2022 is dit jaar geheel wit met een V-hals. De onderkant van de V-hals bevat een dunne rode lijn. Dit design komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. De kleur wit staat in het tenue van FC Sankt Pauli symbool voor de filosofie van de club. Op het midden van het tenue prijkt de tekst: ''Kein Fussball Den Faschisten.'' De slogan past perfecte bij de maatschappelijke verantwoordelijkheid van de club, die staat voor diversiteit en tolerantie. Deze slogan stond alleen eenmalig op het tenue in de wedstrijd tegen Hannover 96 afgelopen weekend. Vanaf nu staat op het midden van de tenues het logo van hoofdsponsor Congstar. De rechterborst bevat het logo van de kledingsponsor en de linkerborst bevat de badge van de club. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode accenten.

Bij de bekendmaking van de kledingsponsor werd al duidelijk dat alle producten uit de DIIY collectie op een duurzame manier en onder eerlijke productieomstandigheden worden geproduceerd. Dat geldt ook voor de nieuwe FC Sankt Pauli uitshirts 2021-2022. Bernd von Geldern, Head of Sale bij de club reageert: "Dit bijzondere voetbalshirt laat zien hoe verschillende invloeden samen kunnen komen bij FC St. Pauli. Een grote dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Congstar, die wederom plaats maakte voor een belangrijk statement. Wij bedanken daarnaast onze fanscene. Betrokkenheid die de club decennialang heeft gevormd. En tegelijkertijd krijgen we met onze DIIY teamsportcollectie de kans om te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van duurzaamheid. "

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Sankt Pauli uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Marmoush, Burgstaller Ryo Miyaichi, Larence, Zalazar en nog meer spelers of check het FC Sankt Pauli thuisshirt 2021-2022.

FC Sankt Pauli uitshirt bestellen

Het nieuwe FC Sankt Pauli uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. Het replica voetbalshirt heeft een prijs van € 79,95 en het authentic voetbalshirt is € 99,95. In deze fanshop kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere merchandising van de club. Directe levering! 

Bestel je FC Sankt Pauli voetbalshirt direct in de Sankt Pauli fanshop! 

FC Sankt Pauli uitshirt 2021-2022