FC Sankt Pauli thuisshirt 2019-2020

FC Sankt Pauli en kledingsponsor Under Armour hebben afgelopen weekend het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 gelanceerd. FC Sankt pauli eindigde afgelopen seizoen op een negende plek in de 2.Bundesliga en speelt dit seizoen dus opnieuw op het tweede niveau van Duitsland. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Millerntor Stadion. Ook dit seizoen is Under Armour weer kledingsponsor van de cultclub uit Hamburg. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2015.

FC Sankt Pauli thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe FC Sankt Pauli thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend bruin en bevat verder witte details. De ronde hals met knoopje is overwegend wit en hetzelfde geldt voor een horizontale band aan de onderkant van de mouwen. Verder loopt er een dunne lijn over de borst. De binnenkant van de hals is uitgerust met een rode taping. In deze strip is de naam van de club verwerkt en prijken ook drie symbolen van de club: een hart, ster en anker. Deze staan symbool voor ''het hart van Sankt Pauli'', de Marienstern (het klooster) uit het wapen van Hamburg en de haven van de stad Hamburg. Op de borst van het nieuwe voetbalshirt van St. Pauli staan de logo's van de club en Under Armour. Het midden van het tenue is uitgerust met het logo van sponsor Congstar. Het nieuwe FC Sankt Pauli thuistenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met bruine details. De kousen van het tenue zijn bruin met een witte band net boven het midden. Op zowel de broekjes als de kousen staan ook uitingen van de club en UA.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Sankt Pauli voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Meier, Ryo, Diamantakos, Kalla, Sobota, Veerman en andere sterspelers.

FC Sankt Pauli voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van FC Sankt Pauli kun je vanaf medio juli/augustus bestellen in de onderstaande shops.. IN deze webwinkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van FC Sankt Pauli of met je eigen naam en nummer.  Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Sankt Pauli shirt in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of deze SHOP

Sankt Pauli voetbalshirt 2019-2020

FC Sankt Pauli thuisshirt 2019-2020