20 juni 2022

FC Sankt Pauli voetbalshirts 2022-2023

FC Sankt Pauli en het eigen sportmerk DIIY (DO IT YOURSELF) hebben afgelopen weekend de nieuwe FC Sankt Pauli voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Hamburg de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2022-2023. FC Sankt Pauli eindigde afgelopen seizoen op de vijfde plek in de 2. Bundesliga. Ook dit jaar is DIY weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Sankt Pauli voetbalshirts. De Duitse cultclub lanceert de nieuwe tenues sinds vorig seizoen met het eigen sportmerk.

FC Sankt Pauli thuisshirt 2022-2023

Het FC Sankt Pauli thuisshirt 2022-2023 heeft dit jaar een vrij eenvoudig design en is geïnspireerd door diversiteit. Het voetbalshirt is weer overwegend bruin en bevat lichtbruine accenten. Onder de hals bevindt zich een lichtbruin vlak en ook een lijn op de schouders is lichtbruin. Op de rechterborst staat het logo van DI!Y en de linkerborst bevat de badge van de club uit Hamburg. Hoofdsponsor CONGSTAR versiert het midden van het voetbalshirt en op de achterzijde van het voetbalshirt staan het oprichtingsjaar (1910) en de naam van de club: ST. PAULI. De binnenkant van de hals bevat een rode baan met daarin de tekst: ''Würde ich dich umarmen.'' De onderkant van het voetbalshirt bevat bovendien een label, welke de kleuren van de regenboog bevat. Het FC Sankt Pauli thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een bruin voetbalbroekje met aan de zijkanten een lichtbruine band. De kousen zijn ook bruin met aan de bovenkant een lichtbruine band. Op de kousen staan ook de naam van de club en het eigen sportmerk.

FC Sankt Pauli uitshirt 2022-2023

Het FC Sankt Pauli uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de diversiteit van alle sportsecties binnen de club. Het voetbalshirt is wit met bruine en rode accenten. Ter hoogte van de oksels en op de zijkanten van het voetbalshirt is een lichtbruine band aangebracht. De baan aan de onderkant van de mouwen is rood en hetzelfde geldt voor de baan aan de binnenkant van de hals. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een bruine baan. De kousen zijn ook wit met aan de bovenkant een bruin vlak.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Sankt Pauli voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Burgstaller, Kyereh, Paqarada, Dittgen, Buchtmann, Beifus en nog meer spelers. De nieuwe voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Duitse club. Ben je op zoek naar een voetbalshirt van Sankt Pauli? Check het in deze winkel! 

FC Sankt Pauli thuisshirt 2022-2023

FC Sankt Pauli uitshirt 2022-2023

FC Sankt Pauli uitshirt 2022-2023