FC Sankt Pauli uitshirt en 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt en 3e shirt van FC Sankt Pauli zijn inmiddels ook officieel bekend. In deze nieuwe tenues speelt de 2.Bundesliga club uit Hamburg de uitwedstrijden op het tweede niveau van Duitsland en de wedstrijden in de Duitse beker. Ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk Under Armour weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de Duitse club. Beide partijen hebben sinds 2015 een partnership. Check hieronder alle informatie over de tenues, die onder andere door ex SC Heerenveen speler Henk Veerman worden gedragen gedurende 2018-2019.

FC Sankt Pauli uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van FC Sankt Pauli is dit seizoen overwegend wit met bruine details. Het shirt bevat vier verticale, bruine banen over de voorkant van het shirt. In deze banen is het zogenaamde taped effect verwerkt en dit is weer geïnspireerd door de FC Sankt Pauli tenues van het seizoen 2009-2010. De bruine accenten, afkomstig uit de clubkleuren van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Millerntor Stadium, komen ook terug in de gevouwen kraag en in een streep aan de onderkant van de rechte hals. De mouwen zijn ook uitgerust met een bruine taping. Evenals op het nieuwe thuisshirt bevat het uitshirt van de club uit Hamburg aan de achterkant een speciale strip in de kleuren van de regenboog. Het logo van Under Armour versiert de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het logo van de club. Hoofdsponsor CONGSTAR versiert het midden van het nieuwe voetbalshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een bruin voetbalbroekje en wit/bruine kousen.

FC Sankt Pauli 3e shirt 2018-2019

Ook het 3e tenue van FC Sankt Pauli heeft een speciaal design. Dit shirt is volledig zwart en bevat over de borst een speciale band, waarin een all-over print van een doodskop en skelet is verwerkt. Dit is één van de cultsymbolen van de supporters van de club. Het voetbalshirt heeft verder een opstaande kraag met een rechte hals met y-design. De logo's van de club, Under Armour en CONGSTAR staan op dezelfde plek als op het uitshirt, evenals de strip in de kleuren van de regenboog. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Veerman, Ryo Miyaichi, Buchtmann, Sobota, Knoll, Nehrig en andere sterspelers. Of check ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019.

Sankt Pauli voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Sankt Pauli uitshirt en 3e shirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95 en deze tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels kan je het tenue natuurlijk ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Of check het overzicht met producten hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je Sankt Pauli shirt in deze SHOP

of deze winkel!