14 juni 2017

FC Porto thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe FC Porto thuisshirt voor 2017-2018 is vandaag bekend gemaakt door de Portugese club en kledingsponsor New Balance. Het nieuwe shirt maakt onderdeel uit van de campagne ''PLAY WITHOUT BOUNDARIES.'' Dit shirt wordt door Porto gedragen tijdens de thuiswedstrijden in de Portugese competitie, de beker en Champions League gedurende 2017-2018 in het Estadio do Dragao. Porto is afgelopen seizoen als tweede geëindigd in de Portugese Liga NOOS, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste Europese niveau speelt. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van de club van trainer Sergio Conceicao.

FC Porto thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Porto shirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de brede blauwe (OPORTO BLUE) en witte banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat drie witte banen, waarvan de middelste breder is dan de andere twee. Bovendien bevat het shirt twee verticale blauwe banen over het shirt. Ook de mouwen bevatten deze blauwe en witte banen. De mouwen worden afgesloten door een blauw/witte bies. Hiermee heeft het Porto voetbalshirt voor 2017-2018 een vrij klassiek design. New Balance manager Richard Wright zegt het volgende hierover: ''Het nieuwe FC Porto shirt is een combinatie van een klassiek design met optimale performance. Het shirt staat niet alleen voor de traditie van de club, maar bevat ook de New Balance Dry technology, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Ik kijk uit naar komend seizoen wanneer FC Porto zowel op nationaal als internationaal niveau weer om de prijzen gaat strijden.''

De achterkant van het nieuwe voetbalshirt van de Portugese club is geheel blauw. Aan de bovenkant van de achterkant is de naam van de club verwerkt en daaronder staat in groter letters het logo van sponsor SUPER BOCK. Verder bevat het nieuwe tricot een crew neck en staan op de borst de logo's van de club en kledingsponsor New Balance. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt sinds 2015-2016 de tenues van ''Os Dragões'' (De Draken). Het nieuwe FC Porto tenue wordt gecompleteerd door een helder blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en New Balance staan. De kousen van het tenue zijn wit en bevatten het logo van NB en de naam van de club: FC Porto.

We gaven het net al even aan. De nieuwe FC Porto tenues zijn ook uitgerust met de New Balance Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door sterren als Andre Silva, Brahimi, Herrera, Corona, Layn, Otavio, Pereira, Telles en andere spelers. Check ook het eerder gelanceerde FC Porto 3e shirt voor 2017-2018 of het oranje uitshirt. 

FC Porto voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Porto thuisshirt voor 2017-2018 kan je per direct kopen. Dit kan momenteel alleen (nog) voor volwassenen in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het nieuwe tricot van de Portugese club is € 74,95. In de onderstaande online winkels kan je het Porto shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de Portugese club. Wil je andere producten van Porto kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe FC Porto shirt in deze online winkel! 

of in deze SHOP (inclusief trainingskleding)