21 juni 2021

FC Porto thuisshirt 2021-2022

FC Porto en New Balance presenteerden vanochtend het nieuwe FC Porto thuisshirt 2021-2022 met het motto ''Dragons March On.'' In dit nieuwe tenue speelt het team van trainer Sérgio Conceição de Portugese Liga, beker en – Champions League thuiswedstrijden in het Estádio do Dragão in 2021-2022. Ook dit jaar is New Balance weer de producent van de FC Porto tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2015-2016. Beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2025.

FC Porto thuisshirt 2021-2022

Het New Balance FC Porto thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij traditioneel design. De body van het voetbalshirt bevat vier verticale blauwe banen en drie witte banen. In de blauwe banen is een patroon van dunne diagonale blauwe lijnen verwerkt. De witte banen bevatten ook een patroon van geometrische vormen, geïnspireerd door de huid van een draak. Dit verwijst naar de bijnaam van de club: ''Dragões'' (Draken). Daarnaast is het FC Porto thuistenue uitgerust met een ronde hals en bevatten de mouwen aan de onderkant een lichtblauwe band. In de band aan de onderkant van de mouwen is ook weer een speciale graphic verwerkt, die verwijst naar het logo van New Balance. Het logo van het merk prijkt in het lichtblauw op de rechterborst en op het midden van het tenue staat sponsor MEO in het lichtblauw. De linkerborst bevat de badge van de club. In de nek op de achterkant van het tenue staat de naam van de club en daaronder het logo van subsponsor Super Bock. De achterzijde van het tenue is verder overwegend blauw. Alleen de onderkant van de achterkant bevat het design van blauwe en witte banen. De binnenkant van de onderkant van het tenue bevat nog een label met daarin een graphic van een draak. Het tenue van FC Porto wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauw/witte kousen.

FC Porto keepersshirt 2021-2022

Het nieuwe FC Porto keepersshirt 2021-2022 heeft een futuristisch design. Dit tenue is overwegend zilver en bevat een all-over print van kleine stippen, welke wat weg hebben van het sterrenstelsel. Het keeperstenue bevat een ronde hals en alle logo's op het tenue zijn zwart. De broekjes en kousen van het keeperstenue hebben dezelfde kleurencombinatie. Alle tenues van New Balance bevatten dit jaar weer de NB Dry technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pepe, Taremi, Corona, Oliveira, Marega, Sanusi, Uribe, Otávio, Sarr en nog meer spelers.

FC Porto voetbalshirt bestellen

Het nieuwe New Balance FC Porto thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de voetbalshirts is hetzelfde als voorgaande seizoenen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen € 74,95. Check bovendien andere FC Porto merchandising in deze winkels! 

Bestel je FC Porto voetbalshirt in deze winkel

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of je Porto retro shirt in deze winkel! 

FC Porto thuisshirt 2021-2022

FC Porto keepersshirt 2021-2022