FC Porto thuisshirt 2022-2023

FC Porto en kledingsponsor New Balance hebben vandaag het nieuwe FC Porto thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''Unbreakable by Nature.'' In dit nieuwe tenue speelt de kampioen van Portugal de Primeira Liga, de Taça de Portugal en Champions League thuiswedstrijden in het Estádio do Dragão gedurende het seizoen 2022-2023. Ook dit jaar is New Balance weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Porto tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2015-2016 de kledingsponsor van de Portugese voetbalclub. Vanaf dit seizoen is Betano de hoofdsponsor van Porto.

FC Porto thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe FC Porto thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design en is een eerbetoon aan de traditie van de club. Het voetbalshirt bevat de traditionele blauwe en witte verticale banen. In deze banen is een speciale jacquard structuur verwerkt. De mouwen van het voetbalshirt zijn blauw en bevatten aan de onderkant een donkerblauwe band. Deze band bevat ook een wit vlak. Het FC Porto voetbalshirt 2022-2023 bevat verder een blauwe V-hals. De achterzijde bevat een wit vlak, waarin de naam van de club en het logo van subsponsor Super Bock staan. In dit vlak staan ook de namen en nummers van de spelers. De onderkant van de achterzijde van het FC Porto thuisshirt is uitgerust met verticale blauwe en witte banen. De rechterborst bevat het logo van New Balance en de linkerborst de badge van de club. Hoofdsponsor BETANO versiert het midden van het tenue en de linkermouw is uitgerust met het logo van subsponsor Binance. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en New Balance staan. De kousen zijn wit en bevatten aan de zijkanten een zwarte band. Op de kousen staan bovendien de New Balance logo en de naam van de stad in het blauw.

Zoals alle New Balance tenues zijn de FC Porto tenues uitgerust met de NB Dry technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Kenny McCallum, algemeen manager bij New Balance, geeft nog een reactie op de nieuwe tenues: ''We zijn erg enthousiast over de draai die we dit jaar hebben gegeven aan het klassieke FC Porto voetbalshirt. De krachtige combinatie van de heritage print en het eigentijdse design belichamen echt de geest van de club.'' FC Porto aanvoerder Pepe voegt hieraan toe: ''De fans van FC porto zijn super intens en gepassioneerd. Men verwacht altijd veel van ons nieuwe tenue. We weten dan ook hoe belangrijk het voor onze fans is dat wij met trots de kleuren dragen en tradities voortzetten.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het New Balance FC Porto thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pepe, Taremi, Otávio Edmilson, Ferreira, Conceição, Evanlison, Vieira, Sanusi en andere spelers.

FC Porto voetbalshirt bestellen

Het FC Porto thuisshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het voetbalshirt € 69,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels vind je ook andere FC Porto producten.

Bestel je FC Porto voetbalshirt in deze winkel

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of je Porto retro shirt in deze winkel! 

FC Porto thuisshirt 2022-2023

FC Porto thuisshirt 2022-2023

FC Porto thuisshirt 2022-2023