FC Porto 3e voetbalshirt 2021-2022

Als één van de eerste voetbalclubs heeft FC Porto alle voetbalshirts voor 2021-2022 gepresenteerd. Vandaag lanceerde de club in samenwerking met kledingsponsor New Balance het FC Porto 3e voetbalshirt 2021-2022. De lancering van het nieuwe 3e shirt volgt op de bekendmaking van het FC Porto thuisshirt 2021-2022 twee weken geleden. In het 3e shirt speelt FC Porto een aantal uitwedstrijden in de Portugese competitie, de beker en de Champions League. Dit tenue dient als alternatief voor het FC Porto uitshirt.

Roze FC Porto uitshirt 2021-2022

Het New Balance FC Porto 3e shirt 2012-2022 heeft hetzelfde thema als het uitshirt en thuisshirt. Het tenue staat namelijk in het teken van de energie van de stad. Men heeft dan ook voor een opvallende kleur gekozen. Het alternatieve uittenue van de Portugezen is namelijk lichtroze met zwart/grijze details. De V-hals is zwart/grijs en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. In deze band is een kleine graphic van flitsende lijnen verwerkt, geïnspireerd door het logo van New Balance. Het logo van het Amerikaanse sportmerk prijkt in het grijs op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. In de hals op de achterkant van het voetbalshirt is de naam van de club verwerkt. Het FC Porto 3e tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en New Balance bevat. De kousen zijn overwegend roze.

FC Porto talent João Mário reageert op het design van het nieuwe tenue: ''Ik hou echt van dit gewaagde voetbalshirt. Het is altijd goed om in een opvallend voetbalshirt te spelen.'' Algemeen directeur van New Balance, Kenny McCallum haakt daarop in: ''Creativiteit en FC Porto gaan goed samen, zowel rondom het stadion als rondom het de artistieke wijk Miragaia. Voor het design van dit tenue heeft New Balance inspiratie gehaald uit de bloeiende kunstscene van de stad en vertaald in een modieus voetbalshirt met een unieke Portugese twist.''

Alle FC Porto tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de NB Dry technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe New Balance FC Porto 3e voetbalshirt 2021-2022.

FC Porto voetbalshirt bestellen

Het roze FC Porto 3e voetbalshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen (128, 140, 152 en 164) € 74,95. Check bovendien andere FC Porto merchandising in deze winkels of laat je FC Porto tenue bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel je FC Porto voetbalshirt in deze winkel

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of je Porto retro shirt in deze winkel! 

FC Porto 3e shirt 2021-2022