FC Porto uitshirt 2021-2022

Een week na de lancering van het FC Porto thuisshirt 2021-2022 is nu ook het FC Porto uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe uittenue speelt de de Portugese topclub de uitwedstrijden in de Portugese Liga, de beker en de Champions League in 2021-2022. New Balance is ook dit seizoen weer de producent van het FC Porto uitshirt. Het Amerikaanse sportmerk, dat vanaf dit seizoen ook kledingsponsor is van AS Roma, vervult deze functie sinds de zomer van 2015.

Donkerblauw FC Porto voetbalshirt 2021-2022

Zoals tegenwoordig ieder voetbalshirt heeft, heeft ook het FC Porto uitshirt 2021-2022 een speciaal thema. Het tenue is namelijk geïnspireerd door de levendigheid en traditie van Porto. Het temperament van de stad komt met name terug in de print op de body van het tenue. Deze print bestaat uit dunne gradiënt stipjes en heeft ook wat weg van een sterrenstelsel. De print heeft verschillende tinten blauw en er lijken ook diagonale banen in zijn te verwerkt. Het tenue bevat ook iets elegants. De kleur goud is namelijk prominent gebruikt in het voetbalshirt. Alle logo's op de voorzijde van het tenue zijn namelijk goud. De rechterborst bevat het New Balance logo in het goud en ook het logo van de Portugezen bevat een gouden omranding. MEO is al sinds 2011 de hoofdsponsor van FC Porto en staat ook dit jaar op het midden van de FC Porto tenues. De band aan de onderkant van de mouwen bevat een gouden graphic met flitsende strepen, die zijn afgeleid van het logo van New Balance. Het uittenue heeft dit seizoen een ronde hals en in de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van de club verwerkt: FC PORTO. Het uittenue van de club van trainer Sérgio Conceição wordt compleet gemaakt door een donkerblauwe voetbalbroekje met daarop in het goud ook de logo's van de club en New Balance. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Alle New Balance tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe New Balance FC Porto uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pepe, Taremi, Corona, Oliveira, Marega, Otávio, Uribe, Sanusi en nog meer spelers, of het roze FC Porto uitshirt 2021-2022. 

FC Porto voetbalshirt bestellen

Het nieuwe New Balance FC Porto uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen (128, 140, 152 en 164) € 74,95. Check bovendien andere FC Porto merchandising in deze winkels of laat je FC Porto tenue bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel je FC Porto voetbalshirt in deze winkel

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of je Porto retro shirt in deze winkel! 

FC Porto uitshirt 2021-2022

FC Porto uittenue 2021-2022