FC Porto uitshirt 2022-2023

FC Porto en New Balance houden de vaart erin met het lanceren van nieuwe voetbalshirts. Vandaag hebben de club en het Amerikaanse sportmerk ook het FC Porto uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. Hiermee is de trilogie FC Porto voetbalshirts bekend! Eerder deze maand presenteerden beide partijen al het nieuwe FC Porto thuisshirt en 3e voetbalshirt. In het uitshirt speelt de kampioen van Portugal de Primeira Liga, Champions League en beker uitwedstrijden in 2022-2023.

Geel FC Porto uitshirt 2022-2023

Het New Balance FC Porto uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door verschillende uittenues waarin de Portugese club prijzen gewonnen heeft. Zo werd FC Porto in 2010-2011 kampioen in een geel uitshirt en werd in 2019-2020 de dubbel gewonnen. Het voetbalshirt is overwegend geel en wordt gekenmerkt door de all-over print van van zigzagstrepen, die wat weg hebben van zonnestralen. De mouwen hebben een iets lichtere tint geel en de band aan de onderkant van de mouwen is crème. In deze band zijn ook de clubkleuren van FC Porto verwerkt: blauw/wit. Het voetbalshirt bevat verder een henley collar met een blauwe rand en ook de sponsorlogo's op het voetbalshirt zijn blauw. Op de rechterborst prijkt het logo van New Balance, op het midden van het voetbalshirt staat BETANO en de linkermouw bevat het logo van Binance. De linkerborst is uitgerust met de badge van de Portugese kampioen. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is de naam van de club verwerkt en daaronder staat het logo van sponsor Super Bock. Het FC Porto uittenue wordt compleet gemaakt door een crème voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauwe baan. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en New Balance. De kousen van het FC Porto uittenue hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van New Balance zijn de FC Porto uittenues uitgerust met de NB Dry technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

FC Porto speler Toni Martinez reageert op het design van de voetbalshirts: ''FC Porto heeft de meest trouwe fans. We voelen hun steun wanneer we uitwedstrijden spelen. Het is geweldig dat de kracht van onze aanhang wordt erkend met de lancering van het nieuwe uitshirt.'' Kenny McCallum, algemeen manager bij New Balance, voegt hier aan toe: ''FC Porto is een ongelooflijke voetbalfamilie, die taal, cultuur en grenzen doorkruist. Wij hebben ons laten inspireren door dit gemeenschapsgevoel. Dit heeft geleid tot een nieuw uitshirt, die symbool staat voor de eenheid binnen de club.''

FC Porto uitshirt bestellen

Het nieuwe FC Porto uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 79,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152 en 164) € 69,95. In de onderstaande winkels vind je ook nog andere FC Porto tenues en kun je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je FC Porto voetbalshirt in deze winkel

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

FC Porto uitshirt 2022-2023

FC Porto uitshirt 2022-2023

FC Porto uitshirt 2022-2023