FC Porto 3e voetbalshirt 2020-2021

Na het thuisshirt en uitshirt hebben FC Porto en New Balance ook het nieuwe FC Porto 3e voetbalshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt de Portugese topclub de uitwedstrijden in Europa en de Portugese beker. Bovendien speelt de club van trainer Sérgio Conceição in dit tenue een aantal uitwedstrijden in de Portugese competitie. Dit is met name het geval wanneer het thuisshirt van het thuisspelende team teveel overeenkomsten heeft met het reguliere uitshirt van ''Os Dragões.''

Wit FC Porto uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe FC Porto 3e shirt 2020-2021 is dit seizoen zilver en bevat een design van diagonale blokken in het zilver/grijs. Deze blokken bevatten ook weer diagonale strepen en een vervagend design. Het tenue is ook uitgerust met blauwe details, afkomstig uit de clubkleuren van de Portugese club. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een blauwe taping. Deze taping bevat aan de zijkanten flitsende strepen, welke geïnspireerd zijn door het logo van de kledingsponsor. Het logo van new Balance prijkt in het blauw op de rechterborst en op het midden van het tenue staat in het blauw het logo van hoofdsponsor MEO. De linkerborst bevat de clubbadge van FC Porto. Verder is het tenue voorzien van een V-hals met aan de binnenkant een blauw label met daarin de naam van New Balance. De andere kant van dit label bevat de naam van de club. De achterkant van het tenue bevat het logo van subsponsor Super Bock. Ook aan de binnenkant van het derde tenue bevindt zich nog een detail. Ter hoogte van de badge van de club prijkt de tekst: NACAO Porto. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje waarop ook de logo's van de club en New Balance staan. De kousen zijn wit met op het midden twee diagonale banen, waarin het logo en de naam van de club verwerkt zijn. Ook deze Porto tenues zijn weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Porto 3e shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Corona, Pepe, Telles, Marega, Nakajima, Soares, Aboubakar en nog meer spelers.

FC Porto voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Porto 3e voetbalshirt, kun je evenals alle andere Porto tenues,  vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je FC Porto voetbalshirt in deze winkel

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of je Porto retro shirt in deze winkel! 

FC Porto 3e shirt 2020-2021