FC Porto thuisshirt 2020-2021

FC Porto en kledingsponsor New Balance hebben vandaag het nieuwe FC Porto thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit thuistenue speelt de club uit Porto de Primeira Liga, beker- en Champions League thuiswedstrijden in het Estádio do Dragão gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is New Balance weer verantwoordelijk voor de tenues en trainingskleding van de Portugese topclub. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2015 de kledingsponsor van Os Dragões (de draken).

FC Porto thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe FC Porto thuisshirt heeft en vrij traditioneel design. Het tenue bevat de iconische blauwe en witte banen en is verder uitgerust met gele accenten. De band aan de onderkant van de mouwen is onder andere geel. Deze band is weer voorzien van flitsende, dunne strepen aan de zijkanten. Dit design is geïnspireerd door het logo van de kledingsponsor. Ook het logo van New Balance op de rechterborst is geel en hetzelfde geldt voor het sponsorlogo van MEO. Het telecommunicatiebedrijf is al sinds 2011 de hoofd- en shirtsponsor van het team van trainer Sérgio Conceição. Op de linkerborst prijkt het clublogo van FC Porto en verder is het tenue voorzien van een blauw/witte V-hals. Ter hoogte van de badge van de club bevindt zich aan de binnenkant nog een detail. Hier is de leus de leus van de club verwerkt: Nação Porto” (Het land van de port). Het nieuwe FC Porto thuistenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een geheel blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en New Balance staan. De kousen van het tenue zijn wit met op het midden een blauwe band met daarin in het geel de naam van de club. Zoals alle New Balance tenues zijn de voetbalshirts van Porto ook weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van zweet.

FC Porto speler Danilo Pereira reageert nog op het design van het tenue: ''We hebben de beste fans van de wereld, welke zijn verenigd door het blauw en wit van de stad. Ik ben fan van de details op het tenue en weet zeker dat de fans ook blij zullen zijn met deze voetbalshirts.'' Ook Kenny McCallum, general manager bij New Balance reageert: ''Ik ben trots om met de blauw/witte strepen van FC Porto te werken. We hebben een modern tenue voor Porto ontworpen, waarbij innovatie en performance de grootste speerpunten waren. Uiteraard straalt het tenue ook de trots en historie van de club uit.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pereira, Corona, Telles, Pepe, Aboubakar, Nakajima, Soares en nog meer spelers. Check ook het nieuwe FC Porto uitshirt en 3e shirt. 

FC Porto voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Porto thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 79,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je FC Porto voetbalshirt in deze winkel

of in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of je Porto retro shirt in deze winkel! 

FC Porto voetbalshirt 2020-2021