16 juni 2017

FC Porto uitshirt 2017-2018

In een week tijd heeft FC Porto alle voetbalshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. Vandaag is namelijk ook het nieuwe uitshirt van de nummer twee van Portugal van afgelopen seizoen gepresenteerd. In dit nieuwe shirt speelt FC Porto de Portugese Liga NOOS, bekerwedstrijden en Champions League uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van de Portugese club!

Oranje FC Porto uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Porto uitshirt heeft een voor de club bekende kleur. Het shirt is namelijk overwegend oranje. Deze kleur wordt door kledingsponsor New Balance ‘’flame orange’’ genoemd. Verder wordt het shirt gekenmerkt door witte accenten. Deze accenten komen terug in de brede v-hals en in een dunne lijn aan de zijkanten van het shirt. Hiermee heeft het uitshirt dezelfde kleuren als het uitshirt van 2009-2010. Destijds was Nike nog kledingsponsor van Porto. Het logo van New Balance prijkt op de rechter borst en de linker borst bevat het logo van de club in het oranje. Hoofdsponsor MEO versiert het midden van het tricot en de achterkant bevat het logo van subsponsor MEO. Op de achterkant van het nieuwe shirt staat bovendien de naam van de club. Het nieuwe uittenue van FC Porto wordt gecompleteerd door een oranje voetbalbroekje. En oranje kousen met witte details. Tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt lanceerden de club en NB het nieuwe keepersshirt voor de uitwedstrijden. Dit shirt is geheel blauw en bevat een speciaal graphic design over de mouwen.

We hebben ook nog een reactie van Richard Wright, general manager bij New Balance: ‘’Ons design team heeft een fantastisch resultaat afgeleverd. Dit shirt valt zowel in als buiten het veld op. Het shirt staat geheel in het teken van onze campagne ‘’Play without boundaries.’’ Het shirt is visueel sterk en is bovendien uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor de spelers ook optimaal kunnen presteren in dit voetbalshirt.’’

Zoals alle tenues van New Balance zijn ook deze tenues uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Silva, Brahimi, Herrera, Corona, Layun, Otavio en andere spelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en 3e shirt.

FC Porto voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Porto uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf eind juni kopen in de onderstaande winkels. Het shirt voor volwassenen heeft een prijs van EU 79,95 en voor kinderen EU 69,95. In deze shops kan je het nieuwe Porto shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten van de Portugese club kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. 

Koop het nieuwe FC Porto shirt in deze online winkel! 

of in deze SHOP (inclusief trainingskleding)