12 juni 2017

FC Porto 3e shirt 2017-2018

Het nieuwe FC Porto 3e shirt voor 2017-2018 is officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor New Balance. In dit nieuwe shirt speelt FC Porto de uitwedstrijden in de Portugese competitie, de beker en in de Champions League gedurende dit seizoen. Porto eindigde afgelopen seizoen als tweede achter Benfica en speelt daarom opnieuw Champions League. Het nieuwe shirt maakt onderdeel van de campagne 'Joga Sem Fronteiras' of 'Play Without Boundaries' campagne van New Balance en Porto. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt van Porto.

Licht blauw FC Porto 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Porto 3e shirt voor 2017-2018 is dit seizoen licht blauw (AIR BLUE) en wordt gekenmerkt door de navy blauwe accenten. Deze navy blauwe details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen, de v-hals en een band aan de onderkant van het voetbalshirt. De band aan de onderkant van het shirt en de bies bevatten speciale tekens, welke zijn geïnspireerd door Zuid Amerika. Veel spelers uit (het verleden van) het elftal hebben een Zuid Amerikaanse roots. De rechter borst van het shirt bevat het logo van New Balance. Het merk verzorgt sinds 2015-2016 de tenues van FC Porto. Destijds volgde het Amerikaanse sportmerk Warrior Sports op als kledingsponsor. MEO versiert als shirtsponsor het midden van het shirt en de linker borst is uitgerust met het embleem van de in 1893 opgerichte club. Op de achterkant van het tricot staat hoofdsponsor SUPERBOCK. De achterkant van het shirt bevat nog een speciale tekst. Hier staat namelijk de naam van de club: Futebol Clube do Porto. Het nieuwe FC Porto tenue wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje en licht blauwe kousen. Op beide items staan uitingen van kledingsponsor New Balance.

Vanuit het kamp van New Balance en FC Porto zijn er ook reacties. New Balance manager Richard Wright zegt het volgende over het nieuwe shirt: ''Het FC Porto 3e shirt is onderdeel van een erg diverse range voor komend seizoen. Ons design team heeft nauw samengewerkt met de club om ook verschillende clubdetails tot uiting te laten komen in het shirt. We zijn ervan overtuigd dat de fans enthousiast zijn over dit shirt.'' FC Porto speler Tiquinho Soares is het hiermee eens: ''Het nieuwe shirt ziet er perfect uit. Dit is een shirt dat bij de club hoort en ik kijk er naar uit komend seizoen in dit shirt te spelen.''

Zoals alle tenues van New Balance zijn de nieuwe voetbalshirts van FC Porto uitgerust met de NB Dry technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. In dit nieuwe shirt spelen sterren als André Silva, Brahimi, Herrera, Corona, Layun, Otavio en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt van Porto of het oranje uitshirt. 

FC Porto voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Porto shirt 2017-2018 kan je vanaf nu kopen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 74,95. In de onderstaande shops kan je het nieuwe voetbalshirt van Porto ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers. Andere Porto producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering.

Koop het nieuwe FC Porto 3e shirt in deze online winkel! 

of in deze SHOP (inclusief trainingskleding)