15 juli 2016

Derby County uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Derby County uitshirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door de Engelse club en kledingsponsor Umbro. Vanaf het seizoen 2014-2015 is Umbro kledingsponsor van de club uit Derby. Het Derby County thuisshirt was op 10 juni van dit jaar al bekend gemaakt. In dit uitshirt speelt Derby County de Championship, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende het seizoen 2016-2017. Derby County is afgelopen seizoen als vijfde geëindigd in de Championship, waardoor het komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland zal acteren. We bespreken hieronder het klassieke nieuwe uitshirt van Derby County.

Derby County uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Derby County uitshirt voor 2016-2017 heeft een oogstrelende donkerblauwe kleur met enkele witte details. Opvallend is de grafische vervaging boven de rechtborst. De witte accenten komen terug bij de v-hals en de biesjes. De v-hals heeft een dun wit lijntje en de biesjes zijn wit met een donkerblauw blok. Ook het logo van Derby County op de linkerborst is wit. Het logo van Derby is een ram, vandaar ook de bijnaam The Rams voor de club. Op de reachterborst het logo van Umbro. Umbro is ook terug te vinden op beide mouwen. Het nieuwe uitshirt van Derby County is een ode aan het stadion van de club, het Pride Park Stadium of iPRO Stadium. Deze hommage is te vinden aan de binnenkant van het Derby shirt. Hier staan namelijk de coördinaten van het stadion: 52.9150° N, 1.4472° W. Boven deze coördinaten staat een graphic print, welke het stadion van Derby moet voorstellen. Het nieuwe tenue wordt gecomplementeerd met een donkerblauw voetbalbroekje en sokken. Het broekje bevat aan de achterkant een witte strip en op de pijpen staan het logo van Umbro en de ram van Derby. De donkerblauwe kousen bevatten in het midden een lichtblauwe met witte baan. In de lichtblauwe baan het logo van kledingsponsor Umbro. Check hieronder de foto's van het nieuwe Derby County shirt voor 2016-2017, waarin sterren als Martin, Hughes, Ince en nog meer spelers komend seizoen zullen schitteren. Check ok het nieuwe Derby County thuisshirt 2016-2017.

Derby County voetbalshirt kopen

Het nieuwe Derby County shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de clubshop van de Engelse club en in de onderstaande shop. De prijs van het voetbalshirt is € 74,95. Hier kan je het shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of die van één van de sterspelers! Check daar ook andere Derby County merchandiging!

Koop het hier!

Stuur ons gerust een e-mail als je vragen hebt over dit shirt!


Derby -county -uitshirt -2016-2017