Derby County voetbalshirts 2019-2020

Umbro en Derby County hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze nieuwe tenues speelt de club van trainer Philip Cocu de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden gedurende 2019-20. Derby County eindigde afgelopen seizoen op een zesde plek in de Championship en speelt ook dit seizoen dus weer op het tweede niveau van Engeland. Het Engelse sportmerk Umbro is sinds 2014 kledingsponsor van Derby County en beide partijen hebben nog een contract tot 2024.

Derby County thuisshirt 2019-2020

Het Derby County thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de horizontale ''zebra'' strepen over de mouwen. Deze strepen zijn een verwijzing naar de scepters die de skyline van Pride Park versieren en zagen we eerder al terug op de tenues van het seizoen 1995-1996. Verder is het tenue van Derby County uitgerust met een V-hals en staan de logo's van Umbro, de club en 32RED in het zwart op de borst. De achterkant van het tenue bevat in de nek het oprichtingsjaar van de nieuwe club van Cocu: EST. 1884. Het thuistenue van Derby County wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/witte kousen.

Derby County uitshirt 2019-2020

Het uitshirt van Derby County is dit jaar geheel lichtblauw met all over print van diagonale strepen over het voetbalshirt. Deze strepen vormen de dubbele diamant van het logo van Umbro. Verder bevat het tenue een ronde hals en is de achterkant aan de onderkant uitgerust met een zwarte band. De logo's van de club, Umbro en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Ook dit tenue bevat het oprichtingsjaar van The Rams in de nek. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met blauwe accenten. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het uittenue. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe voetbalshirts van Derby County, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Cole, Keogh, Lawrence, Waghorn, Holmes en nog meer spelers.

Derby County voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van Derby County zijn vanaf medio juli te koop in de onderstaande webshop. In deze shop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Check ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Derby County voetbalshirt bestel je in DEZE SHOP

Derby County thuisshirt 2019-2020

Derby County uitshirt 2019-2020