Derby County uitshirt 2020-2021

Derby County en kledingsponsor Umbro hebben afgelopen week het nieuwe Derby County uitshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt het keurkorps van manager Philip Cocu de Championship, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2020-21. Sinds het seizoen 2014-2015 is Umbro de kledingsponsor van ''The Rams'' en dit contract werd vorig jaar verlengd tot de zomer van 2024.

Het Derby County uitshirt 2020-2021 heeft dit seizoen verschillende tinten blauw. De body van het voetbalshirt is blauw (opal blue) en de mouwen zijn donkerblauw (peacoat). Bovendien heeft Umbro turquoise details in het tenue verwerkt. Over de mouwen loopt een turquoise lijn en ook de band aan de binnenkant van de hals is turquoise. Verder is het uittenue van Derby County uitgerust met een ronde hals. Alle logo's op het tenue zijn wit. De rechterborst bevat het Umbro logo, de linkerborst het logo van de Engelse club en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor 32RED. In de nek op de achterkant van het Derby County uitshirt prijkt de naam van de club. Het uittenue van Derby County wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een turquoise lijn. De kousen van het tenue zijn turquoise met een donkerblauw Umbro logo. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Derby County uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rooney, Martin, Lawrence, Wisdom, Bogle en nog meer spelers! Check ook het Derby County thuisshirt 2020-2021

Derby County voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Derby County uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de onderstaande winkel. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 59,95. In deze winkel kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Derby County voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of goedkope t-shirts van de club in deze winkel!