Derby County thuisshirt 2020-2021

Derby County en Umbro hebben nu ook het nieuwe Derby County thuisshirt 2020-2021 uitgebracht. Dit is het tenue waarin het keurkorps van Philip Cocu de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden speelt in het Pride Park Stadium gedurende 2020-2021. ‘’The Rams’’ eindigden afgelopen seizoen in de middenmoot van de Championship. Umbro is sinds de zomer van 2014 de kledingsponsor van de Engelse club en 32RED is sinds 2019 de shirtsponsor.

 Het Derby County thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen geïnspireerd door de voetbalshirts van de jaren ’60 en ’70, maar bevat ook details van de iconische voetbalshirts van 1993-1994 en 1994-1995. Het voetbalshirt is namelijk wit en bevat aan de onderkant van de mouwen een dunne, zwarte lijn. Deze zwarte lijn komt ook weer terug in de v-hals van de Derby County thuisshirts. Verder bevat het tenue dit seizoen een design van verticale banen. Deze combinatie van banen is een verwijzing naar de tenues van mid jaren ’90. Alle logo’s op het nieuwe Derby County thuisshirt zijn zwart. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo, terwijl de andere borst is uitgerust met het iconische clublogo, welke gekenmerkt wordt door een ram. Sponsor 32RED versiert het midden van het thuistenue van Derby County. In de nek op de achterkant van het tenue staat de naam van de club. Het voetbalbroekje van het Derby County thuistenue is zwart met een subtiele witte lijn op de achterkant. De kousen van de Derby County tenues zijn wit met op het midden een zwarte band en op de achterkant de initialen van de club: DCFC. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Derby County thuisshirt, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rooney, Martin, Lawrence, Wisdom, Bogle en andere spelers. Check ook het Derby County uitshirt 2020-2021. 

Derby County voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Derby County thuisshirt kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de onderstaande winkel. Het tenue is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 59,95. In deze winkel kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Derby County voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of goedkope t-shirts van de club in deze winkel!