6 juni 2018

Derby County thuisshirt 2018-2019

De Engelse club Derby County heeft het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2018-2019 in samenwerking met kledingsponsor Umbro officieel gelanceerd. Het Engelse merk is kledingsponsor van de club sinds 2014. Het contract is vorig jaar verlengd, waardoor de samenwerking ook nog zeker tot 2022 doorloopt. Helaas komt Derby County volgend seizoen uit in de Championship, het tweede niveau van Engeland. De club werd in de halve finale van de play-offs voor promotie verslagen door latere winnaar Fulham. Meteen na deze uitschakeling werd er een nieuwe trainer aangesteld die er alles aan gaat doen op Derby County volgend seizoen wel naar de Premier League te laten promoveren. Deze nieuwe trainer is de Chelsea legende Frank Lampard. Lampard hoopt dat zijn team in dit nieuwe thuisshirt gaat schitteren tijdens de wedstrijden in het Pride Park Stadium. Het stadion van Derby County biedt plaats aan ongeveer 33.000 supporters. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuistenue van Derby County? Check de details hieronder!

Derby County thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het wedstrijdshirt van Derby County is het Engelse merk Umbro. Net als afgelopen seizoen is het nieuwe thuisshirt van ‘’The Rams’’ wit van kleur met verder zwarte details. De kraag van dit nieuwe shirt is een V hals. Deze heeft aan de achterkant een zwarte rand er om heen lopen, terwijl de voorkant van de kraag wit is. Ook op de schouders is nog een zwart gedeelde van de achterkant van de kraag te zien. De mouwen van het nieuwe thuisshirt van Derby County zijn uitgerust met een schitterende bies. Er loopt namelijk een zwarte bies aan de onderkant van de mouw, met daarin de dubbele diamant van Umbro, in het wit. Een schitterend detail volgens ons! Op de rechterkant van de borst komt ook het logo van Umbro terug. De dubbele diamant is zwart van kleur en ook de naam van Umbro is in het zwart terug te vinden op het shirt. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Derby County. Dit logo is in de vorm van een ram. Heel veel prijzen wist Derby County nog niet te winnen, echter in de jaren ’70 was Derby County wel een absolute topclub. In deze periode werd namelijk twee keer het Engels landskampioenschap geworden. Ook de halve finale van de Champions League werd gehaald in 1973. Net als vorig jaar is er dit seizoen weer een nieuwe shirtsponsor te zien op het shirt. Dit jaar staat 32RED op het shirt. In grote zwarte letters valt de naam van de nieuwe shirtsponsor te zien. Het nieuwe thuistenue van Derby County wordt gecompleteerd door een zwarte broek en witte voetbalkousen, welke aan de bovenkant een zwarte rand hebben.

Derby County voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Derby County is helaas nog niet te koop. Wanneer dit wel het geval hebben wij weer nieuws en hoort u dit van ons. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts van verschillende teams uit de Engelse Premier League en de Engelse Championship? Bekijk dan het overzicht met beschikbare voetbalshirts in de onderstaande webshop. Hier hebt u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballers op de Engelse velden. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Engelse voetbalshirts in DEZE WEBWINKEL