20 juni 2018

Derby County uitshirt 2018-2019

Deze week is het nieuwe uit shirt van de Engelse ploeg Derby County officieel gelanceerd. In dit nieuwe uitshirt, gedesigned door Umbro, gaat de selectie van kersverse trainer Frank Lampard volgend seizoen spelen tijdens de uitwedstrijden in de Engelse Championship, het tweede niveau in Engeland, en tijdens de FA Cup. ‘’The Rams’’ hopen in dit nieuwe uitshirt eindelijk weer terug te komen op het hoogste niveau in Engeland. Dit lukte voor het laatst in het seizoen 2007-2008. De ambities van Derby County zijn groot voor het seizoen 2018-2019. Dat blijkt wel uit de aanstelling van Frank Lampard als trainer. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe uitshirt van Derby County? Check de details hieronder!

Derby County uit shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van Derby County Is het Engelse sportmerk Umbro. Net als afgelopen seizoen, gaat Derby County ook dit seizoen schitteren in een donkerblauw shirt. Het nieuwe uitshirt van Derby County heeft een ronde hals. In de achterkant van de kraag staat de bijnaam van de Engelse club geschreven, ‘’The Rams.’’ De biezen van het nieuwe uitshirt van de Engelse club zijn erg flitsend. Een fluorerende gele bies met het logo van Umbro daarin. De dubbele diamant van het Engelse sportmerk staat echter niet alleen in de bies van het shirt. Ook op de rechterkant van de borst van het shirt is het Umbro logo te zien. Dit logo op de borst is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst is het logo van Derby County te zien. Deze is aangepast aan de kleuren van het uitshirt van de Engelse club. Op de voorkant van het shirt is ook de naam van de kledingsponsor te vinden. 32RED staat als shirtsponsor op het shirt. Omdat Derby County staat voor verantwoordelijk gokken zal de naam van de kledingsponsor niet terug te vinden zijn op de juniorshirts. Het nieuwe uittenue van Derby County wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en zwarte voetbalkousen.

Derby County voetbalshirt bestellen

Het nieuwe uitshirt van Derby County is vanaf medio juli te koop in de onderstaande webshop. In deze shop heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Derby County. Het aanbod voetbalshirts in deze webshop is enorm, zeker van Engelse ploegen. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Engelse club voetbalshirts in DEZE WEBSHOP