9 juni 2019

Derby County thuisshirt 2019-2020

Derby County heeft in samenwerking met kledingsponsor Umbro haar nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2019-2020 officieel gelanceerd. Afgelopen seizoen liep de Engelse club van trainer Frank Lampard promotie naar de Premier League net mis. In de finale was Aston Villa net te sterk. Hierdoor is het nieuwe thuisshirt van Derby County aankomend seizoen weer te zien in de Championship en d Engelse beker toernooien. The Rams spelen haar thuiswedstrijden in het Pride Park Stadium. In dit stadion gaat de strijd voor promotie volgend jaar weer vrolijk verder. Zijn jullie nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Derby County? Check de details hieronder!

Derby County thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van Derby County is traditie getrouw wit van kleur. Ook dit jaar is het shirt weer versierd met zwarte details. Deze komen terug in de V hals van het shirt en ook de logo’s op de linker, en rechter borst zijn zwart. Links staat de dubbele diamant van Umbro en rechts de ram, oftewel het clubwapen van Derby County. Vaak denk je bij een wit met zwart voetbalshirt dat het shirt enigszins saai is. Dat is bij het shirt van Derby County echter niet het geval. Een oog strelend motief op de schouders van het shirt, geeft iets extra’s aan het shirt. Over de schouders lopen in verschillende richtingen zwarte strepen. Het nieuwe thuisshirt van Derby County is geinspireerd door het shirt van 1995-1996. OP het shirt is namelijk de iconische skyline van het Pride Park te zien net als in dat seizoen. EST 1884 staat op de achterkant van de nek van het shirt. Dit is het oprichtingsjaar van de Engelse club. Op het midden van het shirt komt ook de naam van de shirtsponsor RED32 terug. Deze naam prijkt in grote zwarte letters op het shirt. Het nieuwe thuistenue van The Rams wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en witte kousen. Sterren die volgend seizoen in dit shirt het veld opgaan zijn: Ashley Cole, Jozefzoon, Anya, Bennet en nog veel meer sterren.

Derby County voetbalshirt bestellen

Het nieuwe thuisshirt van Derby County is vanaf medio juli te koop in de onderstaande webshop. In deze shop is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer. Check ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Derby County voetbalshirt bestel je in DEZE SHOP